Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Πανέτοιμος για τον «τελικό» με την Καλλιθέα

Χαρακτήρα τελικού παίρνει για τον ΠΑΟΚ ο επαναληπτικός της ήττας του 2-0 από την Καλλιθέα για το κύπελλο Ελλάδος (20:00). Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου ο στόχος του είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Ο Γιώργος Δώνης έχει τονίσει στους παίκτες του την κρισιμότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης και κανένας στον ΠΑΟΚ δε θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού από την ομάδα της Football League.
Ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς, σε μια προσπάθειά του να πιέσει από την αρχή τον αντίπαλο και να σημειώσουν οι παίκτες του ένα γρήγορο γκολ. Ο Δώνης σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με 4-3-3 και τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια. Οι τέσσερις της άμυνας θα είναι οι Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Κατσουράνης και Λίνο, ενώ οι τρεις της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Κάτσε, Λάζαρ και Φωτάκης. Στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Σαλπιγγίδης, Λόρενς και Αθανασιάδης.
Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον Δώνη, καθώς οι εμφανίσεις της ομάδας στα τελευταία ματς, όπου στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις, ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να σημειώσει γκολ, έχουν φέρει κλίμα αμφισβήτησης προς το πρόσωπό του. Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματα, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: