Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Κουλακιώτης: «Δύσκολη η ανατροπή»

Δύσκολο θα είναι το έργο του ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα με την Καλλιθέα και να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, δηλώνει στον NovaΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Κουλακιώτης

Κουλακιώτης: «Δύσκολη η ανατροπή»
Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και της Καλλιθέας και κατά συνέπεια η γνώμη του για τον αγώνα των δύο ομάδων για το Κύπελλο έχει σημασία.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κουλακιώτη, ο οποίος μιλώντας στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας αναγνώρισε τη δυσκολία του έργου που έχει μπροστά της η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής μίλησε στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη και αναφέρθηκε αρχικά στο απρόσμενο 2-0 του πρώτου ματς στο «Ελ Πάσο»:

«Δεν το περίμενε κανείς, αλλά πιστεύω πως η Καλλιθέα μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις στο Κύπελλο. Και τότε που έπαιζα εγώ κοντέψαμε να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό. Όταν είσαι ΠΑΟΚ και παίζεις με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, θα πρέπει να είσαι σοβαρός. Βέβαια ήταν και άτυχος, είχε τρία δοκάρια, αλλά η μικρότερη ομάδα χρειάζεται και λίγη τύχη για να τα καταφέρει».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κουλακιώτης τόνισε πως σε τέτοια παιχνίδια καλούνται να βγουν μπροστά οι ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα:

«Στις μεγάλες ομάδες υπάρχουν παίκτες ποιοτικοί και με προσωπικότητα που χρειάζονται σε δύσκολα παιχνίδια όπως αυτό που έρχεται που θα πρέπει να σημειώσει τρία ή τέσσερα γκολ. Οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι γιατί είναι δύσκολο να ανατραπεί το σκορ του πρώτου αγώνα. Αλλιώς θα έχουμε έκπληξη όπως έγινε με τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην αλλαγή του συστήματος με το οποίο αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ και στο κατά πόσο αυτό μπορεί να επηρεάσει:

«Δεν επηρεάζει η αλλαγή συστήματος. Έχουν δουλέψει πολύ μαζί για τόσους μήνες. Αν λείπουν παίκτες –και στον ΠΑΟΚ υπήρχαν τραυματισμοί- πρέπει να αλλάξει το σύστημα για να αποδώσει η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: