Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Γιώργος Μύρτσος-Στον Άρη ψάχνουν κοκαλάκι για να γλείψουν...

Ο Γιώργος Μύρτσος γράφει για την ενίσχυση του Άρη από τον Ολυμπιακό και τη ...σεξουαλική Αθήνα που φταίει στη Θεσσαλονίκη. "Δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν, ούτε δάκρυ να κυλήσει"!
Αναγκαίο κακό είναι για τον Άρη να πάρει ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό. Όταν δεν έχεις λεφτά, δεν μπορείς να κουνηθείς, πηγαίνεις στον μεγάλο για να σε βοηθήσει. Ο μεγάλος σήμερα είναι ο Μαρινάκης, είναι το big boss τώρα. Όταν δεν έχεις στον ήλιο μοίρα, λοιπόν, ψάχνεις να βοηθηθείς. Έτσι όπως κατάντησαν τον Άρη, γιατί είναι κατάντια αυτό που ζει αυτή η ομάδα σήμερα, κοιτάζει να βρει να γλείψει κάνα κοκαλάκι.
Τα κόζια ο μεγάλος!
Ελεημοσύνη ζητάει, ελεήστε τον αόμματο! Δεν υπάρχει κανένας άλλος να του ζητήσει βοήθεια, πλην του Μαρινάκη. Όλους τους παίκτες τους έχει πάρει ο Ολυμπιακός, όλα τα κόζια και τα κουμάντα παρασκηνιακά και διαιτητικά, τα έχει πάντα ο μεγάλος. Και ο Άρης σήμερα δεν έχει όχι μαντήλι να κλάψει, αλλά ούτε δάκρυ να κυλήσει! Τι να κάνει; Αυτοί που διοικούν τώρα τον Άρη, δεν έχουν λεφτά να βάλουν. Στην Ελλάδα είναι κοινά αποδεκτό ότι νομιμοποιούνται οι παρανομίες. Στον ΠΑΟΚ για παράδειγμα η διοίκηση πρωτοδικείου πάει για έξι χρόνια. Όσο μας βολεύει, δηλαδή, ψάχνουμε παράγοντες που να έχουν δικαίωμα υπογραφής, αλλά να μην έχουν περιουσία. Όπως οι παλιοί αυτοφωράκηδες δηλαδή, που καθόντουσαν έξω από τα μαγαζιά με τα φρουτάκια και "τσίμπαγε" αυτούς η αστυνομία.
Πρωτάθλημα με την ευγενική χορηγία του Ολυμπιακού
Ποιο μεγαλύτερο παράδειγμα από τον Γιάννη Ιωαννίδη, τον "καθηγητή της αλητείας", χαρακτηρισμός που έχει δώσει μόνος του στον εαυτό του, που είπε στην ΑΕΚ πως δεν τους στέλνει το ΣΔΟΕ για να μην μπλέξουν! Είναι άδικο λοιπόν να την πέσουμε στον Άρη τώρα. Όλο το κρατικό πρωτάθλημα είναι υποκατάστημα του Ολυμπιακού. Όπως και να το δεις, το πρωτάθλημα διεξάγεται με την ευγενική χορηγία του Ολυμπιακού. Όποιον θέλει παίρνει, ό,τι θέλει κάνει, δεν υπάρχει άλλος. Το αντίπαλο δέος, ο Παναθηναϊκός, βάζει μόνιμα αυτογκόλ. Την ΑΕΚ την έχουν ξεφτιλίσει οι διοικούντες της.
Λεφτά ο Ρώσος, διοίκηση οι Έλληνες
Στον ΠΑΟΚ θέλουν να βάζει λεφτά ο Ρώσος και να διοικούν οι Έλληνες έμμισθοι διοικούντες. Υπό τις ευλογίες μία ομάδας δημοσιογράφων από τη Θεσσαλονίκη. Φαύλος κύκλος, η απόλυτη ξεφτίλα. Κι όλο αυτό έχει αντίκτυπο και στη λειτουργία της κάθε ομάδας. Οι περισσότεροι είναι έμμισθοι υπάλληλοι. Αλλά να είσαι έμμισθος ενώ υπάρχει ένας ιδιοκτήτης να σε πληρώνει, εντάξει. Έμμισθος όμως με τα χρήματα που δίνουν οι οπαδοί για τα εισιτήρια διαρκείας κ.λπ, πάει πολύ.
Αθήνα γ@μ@μένη, η Θεσσαλονίκη δεν πεθαίνει!
Αλλά στον Άρη επιμένω, καλά κάνουν και ζητάνε βοήθεια. Περιμένω να βγουν εδώ στο χωριό μας, τη Θεσσαλονίκη, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή και να κάνουν πειράγματα στους Αρειανούς, εκείνοι με τη σειρά τους θα τρελαθούν και θα πούνε "εγώ θέλω ψηλά το κεφάλι, δεν θέλω παίκτες από τον Ολυμπιακό" και με όλα αυτά θα βγάζουν μεροκάματο κάποιοι ανεκδιήγητοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, που βλέπουν μπάλα και την πάνε στο τμήμα για βόμβα! Άλλος δίδασκε ρόμβο από ραδιοφώνου, με πέντε άτομα! Και του είπα πως ο ρόμβος είναι γεωμετρικό σχήμα με τέσσερις γωνίες! Και στο τέλος η κατάληξη σε όλα είναι πως μας φταίει η Αθήνα η γ@μ@μένη και η Θεσσαλονίκη δεν πεθαίνει. Ο βέρος Θεσσαλονικιός φίλαθλος του Άρη, όμως, που από το 2004 μέχρι το 2012 είδε την ομάδα να δημιουργεί χρέος 30 εκ. ευρώ, με διοίκηση των οπαδών, σε τι αισθάνεται ότι του φταίει η Αθήνα;
Βοήθεια με ...αντιπαροχή!
Θα κλείσω λέγοντας πως η βοήθεια που δέχεται ο Άρης από τον Ολυμπιακό, γίνεται σίγουρα με αντιπαροχή. Πρώτο που μπορεί να γίνει, για παράδειγμα, είναι ό,τι καλό έχει ο Άρης, να έχει προτεραιότητα για να το αποκτήσει ο Ολυμπιακός. Αν αύριο-μεθαύριο πάει ο Γιαννιώτας στον Ολυμπιακό ή οποιοσδήποτε άλλος καλός του Άρη, ποιος θα μπορεί να μιλήσει; Αλλά εδώ μας αρέσει να φωνάζουμε μόνο και μόνο για να κάνουμε θόρυβο...sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: