Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Καλή η κίνηση στα μίνι διαρκείας!!

Οι τελευταίες νίκες της ομάδας του Άρη φαίνεται ότι συγκίνησαν τον κόσμο και ήδη υπάρχει κινητικότητα από την μεριά των φιλάθλων για τα μίνι διαρκείας.

Βέβαια πολλά θα φανούν στα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης του αγώνα με το Ρέθυμνο όπου η ΚΑΕ περιμένει μεγαλύτερη παρουσία του κόσμου. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ γνωστοποίησε τη Δευτέρα (21/01) τη διάθεση των μίνι διαρκείας για τον β? γύρο του Πρωταθλήματος και το ARIS GOLDEN CLUB με αστραπιαίες κινήσεις προθυμοποιήθηκε να επιδοτήσει μέρος των εισιτηρίων. Έτσι, οι τιμές των μίνι διαρκείας προσαρμόζονται εκ νέου και μειώνονται ακόμη περισσότερο, ώστε κάθε φίλαθλος του ΑΡΗ να αγοράσει το δικό του και να βρεθεί στο Αλεξάνδρειο, για να στηρίξει την αγαπημένη μας ομάδα!

Υπενθυμίζεται ότι τα μίνι διαρκείας περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, καθώς και αυτών της α? φάσης των playoffs. Αναλυτικά: Θύρα 1 80?, Θύρα 2-3 Platinum 1500? (Δεν υπάρχει επιπλέον έκπτωση) GOLD 200?
Α 100?, Β 70?, Θύρα 4 60?, Θύρα 5-6 40?, Θύρα 7-8-9-10 60?, Θύρα 8-9Α 70?.

*Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας στις θέσεις PLATINUM δεν μεταβάλλονται, όπως επίσης και αυτές των παιδικών εισιτηρίων διαρκείας.

**ΔΕΝ υπάρχει έκπτωση για τους κατόχους κάρτας ανεργίας και για όσους διαμένουν εκτός νομού Θεσσαλονίκης.

***Για την έκδοση νέου εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: