Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Η φόνισσα των… γιγάντων!

Μετά τη Μαρσέιγ για τη Ligue 1, η Σοσό ταπείνωσε και την πρωταθλήτρια Γαλλίας, Μονπελιέ, καθώς την απέκλεισε στους «32» του Κυπέλλου, επικρατώντας 3-2 στην παράταση.

Η φόνισσα των… γιγάντων
Η Μονπελιέ ήθελε να ρίξει το βάρος της στο Κύπελλο, καθώς στο πρωτάθλημα απέχει πολύ από τις πρώτες θέσεις. Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την ομάδα του Ζιράρ κόντρα στη Σοσό, με τον Σαρμπονιέ να κάνει το 1-0 στο 16ο λεπτό. Ωστόσο, η Σοσό κατάφερε να φέρει το ματς στο 1-1, με το γκολ του Κοντού στο 43’.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας όπως στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στο δεύτερο, ξεκίνησαν δυνατά, παίρνοντας ξανά το προβάδισμα στο 51’, αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μπακαμπού στο 79’, με αποτέλεσμα το ματς να πάει στην παράταση. Εκεί, ο Μικαρί στο 108’ έβαλε μία και… καλή τη Σοσό μπροστά σκορ και με το τελικό 3-2, η ομάδα του προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου.

Στο άλλο ματς που διεξαγόταν την ίδια ώρα, η Ραόν (ομάδα της τέταρτης κατηγορίας) απέκλεισε την Ιστρ (της L2), επικρατώντας με σκορ 1-0, με τέρμα του Μπενκατζάν στο 19ο λεπτό.


πηγή: sday.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: