Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ρόμα… είναι και γυρίζει!!

Η Ρόμα νίκησε 2-1 την Ίντερ στο "Ολίμπικο" για το Κύπελλο αλλά το εκτός έδρας γκολ των "νερατζούρι" και η αστάθεια που διακρίνει τους "τζιαλορόσι" αφήνει... ορθάνοιχτη τη ρεβάνς.

Ρόμα… είναι και γυρίζει
Μπορεί η Ρόμα να κατάφερε να επικρατήσει 2-1 της Ίντερ στο «Ολίμπικο» στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό Κυπέλλου, όμως η… αστάθεια που την διακρίνει αλλά και το τέρμα που σημείωσαν οι «νερατζούρι», αφήνουν τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς.

Για ένα ακόμα παιχνίδι, οι «τζιαλορόσι» έδειξαν δύο πρόσωπα. Το ένα του ξεκινήματος όπου ήταν… καταιγιστικοί και κατάφεραν να προηγηθούν 2-0 με τον Φλορέντσι (13΄) και τον Ντέστρο (33΄) και εκείνο που ακολούθησε, όταν ο Παλάσιο μείωσε σε 2-1 (44΄) και άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα…

Οι Ρωμαίοι ως συνήθως δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν την απόδοσή τους στο ίδιο τέμπο και το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το τέλος, αφήνοντας ουσιαστικά ανοιχτά τα πάντα εν όψει της ρεβάνς που θα γίνει στις 17 Απριλίου στο «Μεάτσα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες είχαν πολλές απουσίες ενώ ο Ταχτσίδης αγωνίστηκε βασικός και σε όλο το 90λεπτο.

Συνθέσεις:

Ρόμα (Ζέμαν): Στεκέλενμπουργκ, Πίρις, Μαρκίνιος (60΄Καστάν), Μπουρντίσο, Μπαλτζαρέτι, Μπράντλεϊ, Ταχτσίδης, Φλορέντσι (77΄Περότα), Λαμέλα, Ντέστρο, Τότι (85΄Μαρκίνιο)

Ίντερ (Στραματσιόνι): Χαντάνοβιτς, Ρανόκια, Κίβου, Ζουάν Ζεσούς, Όμπι (46΄Ναγκατόμο), Ζανέτι, Καμπιάσο, Μπενάσι (65΄Γκαργκάνο), Περέιρα (75΄Άλβαρες), Γκουαρίν, Παλάσιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: