Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Τάτος: «Με έπεισαν οι άνθρωποι του Άρη»

Αν και η μεταγραφή του στον ΟΦΗ συγκέντρωσε περισσότερες πιθανότητες, ο Άρης κέρδισε την... κούρσα, καθώς όπως τόνισε ο Ανδρέας Τάτος, οι άνθρωποι της ομάδας του έδειξαν πόσο πολύ τον ήθελαν.

Τάτος: «Με έπεισαν οι άνθρωποι του Άρη»
Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη έκανε ο Ανδρέας Τάτος. Ο Έλληνας μέσος ξεκαθάρισε πως το «ζεστό» ενδιαφέρον που έδειξαν οι Θεσσαλονικείς, άλλαξαν τις ισορροπίες τη τελευταία στιγμή, γι’ αυτό και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους «κίτρινους» κι όχι στον ΟΦΗ.

Ο διεθνής άσος εμφανίστηκε σίγουρος πως η νέα του ομάδα θα καταφέρει να σωθεί, καθώς διαθέτει το υλικό για να το πετύχει, ενώ ευχαρίστησε όλους τους συλλόγους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του. «Είμαι 100% έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου», τόνισε σχετικά.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Ανδρέα, καλώς ήρθες στη Θεσσαλονίκη! Πως αισθάνεσαι ως παίκτης του Άρη;
«Είμαι περήφανος που ήρθα στον Άρη! Ήρθα σε μια ομάδα με πολύ κόσμο και ιστορία. Ο Άρης είναι μεγάλος σύλλογος και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, γιατί είναι κρίμα η ομάδα να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Πιστεύω με τα παιδιά που ήρθαν, αλλά και αυτά που ήταν ήδη εδώ, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να μας στηρίξει ο κόσμος, διότι παίζει σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Όλα θα πάνε καλά, η ομάδα θα σωθεί».

Πως προέκυψε αυτή η μετακίνηση;
«Είχα πολλές προτάσεις, από πολλές ομάδες τις οποίες ευχαριστώ πολύ γα το ενδιαφέρον τους. Είχαμε βγάλει εκτός, έξι ομάδες και μένανε δύο, ο Άρης και ο ΟΦΗ. Επέλεξα τον Άρη, μαζί με τον μάνατζέρ μου, με τους ανθρώπους της ομάδας να παίζουν σημαντικό ρόλο σ' αυτή τη μεταγραφή, διότι ήταν πολύ θερμοί, μιλώντας συνέχεια μαζί τους στα τηλέφωνα. Θέλανε πολύ να έρθω στην ομάδα, όπως κι εγώ κι έτσι ήρθα στον Άρη».

Επαιξε ρόλο το γεγονός πως στον Άρη βρίσκεις γνωστούς και φίλους από τον Ολυμπιακό;
« Σίγουρα ο Γιάννης (σ.σ Ζαραδούκας), έπαιξε σημαντικό ρόλο. Είμαστε φίλοι, είχαμε πάει μαζί διακοπές και αυτό έπαιξε το ρόλο του, διότι ήθελα να πάω σε μια ομάδα στην οποία να γνωρίζω μερικά παιδιά, όπως ξέρω και τον Μάρκο Βελλίδη».

Τι σου είπε ο Ζαραδούκας για τον Άρη;
« Ο Γιάννης μ' έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνα για να έρθω στον Άρη! Ήθελε να έρθω, όπως κι εγώ, γι αυτό και ήρθα, παρά το ότι οι περισσότερες πιθανότητες ήταν να πάω στον ΟΦΗ. Όλα άλλαξαν όμως την τελευταία στιγμή».

Είσαι έτοιμος; Ξέρουμε ότι μέχρι χθες έκανες προπονήσεις με τον Ολυμπιακό...
« Ναι, έκανα προπονήσεις και ατομικό πρόγραμμα στον Ολυμπιακό. Μόνο παιχνίδια δεν είχα. Μόνο ένα έπαιξα κόντρα στον Αρη. Είμαι έτοιμος. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα».

Για πρώτη φορά ο κόσμος του Άρη θα σε δει στην Κέρκυρα. Σ' ένα ματς «τελικό», όπως το χαρακτηρίζουν όλοι....
« Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, διότι πολύ δύσκολα στη βαθμολογία είναι και η Κέρκυρα. Βέβαια, εμείς δεν κοιτάμε τις άλλες ομάδες, βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολο δρόμο και αυτό που πρέπει να κάνουμε αυτή τη στιγμή, είναι να παίρνουμε τρεις βαθμούς, όπου και να παίζουμε».

Έχεις να πεις κάτι στον κόσμο του Άρη;
« Ο κόσμος του Άρη είναι πολύ θερμός. Έχω παίξει ως αντίπαλος στο «Κλ. Βικελίδης». Τον θέλω να είναι κοντά μας, δίπλα μας και να μας στηρίξει, γιατί και ο ίδιος καταλαβαίνει ότι η ομάδα είναι σε πολύ δύσκολη θέση».

Είναι σημαδιακό το ότι φέτος έκανες ένα ματς και αυτό εναντίον του Άρη;
«Γίνανε τα πράγματα, όπως γίνανε. Τέλος καλό, όλα καλά και ήρθα χαρούμενος για να βοηθήσω την ομάδα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: