Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Φεύγει και... απορεί με Λίνεν ο Κοτσαρίδης!

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Κώστας Κοτσαρίδης, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω δηλώσεών του, ωστόσο εξέφρασε την απορία του για το πώς βρέθηκε ξαφνικά στους «κομμένους».

Φεύγει και... απορεί με Λίνεν ο Κοτσαρίδης

Ο νεαρός άσος ανακοίνωσε πως πλέον δεν ανήκει στην «Ένωση», ωστόσο εξέφρασε την απορία του για το πώς μπήκε ξαφνικά στη… μαύρη λίστα, την ώρα που μάλιστα που έπαιρνε αρκετό χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά, όσα είπε στο «aek365.gr»:

«Είναι γεγονός πως πλέον είμαι ελεύθερος. Συζήτησα με τη διοίκηση και τον προπονητή και αποφασίσαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας. Δεν φεύγω πικραμένος από την ΑΕΚ, γιατί πιστεύω πως δούλεψα και έκανα από την πλευρά μου ότι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα», τόνισε αρχικά ο Κοτσαρίδης και πρόσθεσε:

«Στην αρχή της χρονιάς και όσο ήταν προπονητής ο κύριος Βλάχος, μπορώ να πω πως δικαιολογημένα δεν έπαιζα, γιατί δεν ήμουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Με τον ερχομό του κυρίου Λίνεν όμως δούλεψα πολύ και ήμουν σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως από εκεί που έπαιζα και ήμουν βασικός, ξαφνικά βρέθηκα να μην υπολογίζομαι, ειδικά από τη στιγμή που ο κόουτς και άλλοι άνθρωποι της ομάδας, μου έλεγαν πως είχα πάει καλά...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: