Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Στο Ρύσιο ο Τάτος

Την πρώτη του προπόνηση με τον Αρη, θα πραγματοποιήσει ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος θα βρεθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου. Θα γνωριστεί με τον Λούκας Αλκαράθ και τους νέους του συμπαίκτες και κατόπιν θα ξεκινήσει την προετοιμασία για το δύσκολο Δευτεριάτικο ματς με την Κέρκυρα. Ανάμεσα στα πρόσωπα με τα οποία θα ανταλλάξει την πρώτη χειραψία, θα είναι και δύο γνώριμοί του από τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Διαμαντάκος και ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο οποίος, ούτως ή άλλως, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μετακίνησης. 
Ο Τάτος, υπολογίζεται απολύτως από τον Αλκαράθ, για βασικός στην Κέρκυρα και για το λόγο αυτό, από σήμερα κιόλας, θα προσπαθήσει να τον βάλει στο κλίμα της ομάδας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή του παίκτη που θα «θυσιαστεί» από την ενδεκάδα, προκειμένου να ο Τάτος να βρει ελεύθερο χώρο. Εάν ο Ισπανός, επιμείνει στο 4-4-2, τότε δύο εκ των Κοέλιο, Παπαστεριανού και Οικονομόπουλου, θα καθίσουν στον πάγκο. Ο Αλκαράθ, θα δοκιμάσει και τις τρεις λύσεις που έχει στα χέρια του, ώστε μέχρι τη Δευτέρα να έχει καταλήξει στο ποιος ταιριάζει καλύτερα, δίπλα στον 24χρονο Βορειοηπειρώτη.  
Στο μεταξύ σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου της Θεσσαλονίκης, στον Αρη εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για τον Κοτσαρίδη, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: