Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

"Ο ένας χάρισε λεφτά κι άλλος ζήταγε και παραπάνω"!

Παρελθόν αποτελούν από την ΑΕΚ οι Λαγός και Κοντοές, o ένας από τους δύο όμως έφυγε δημιουργώντας αντιπάθειες σε αρκετούς, όπως έπιασαν τα αυτιά του σκύλου στα Σπάτα!
Ο Παναγιώτης Λαγός και ο Γιάννης Κοντοές είναι δύο ποδοσφαιριστές, τους οποίους "ενώνουν" κάποια κοινά στοιχεία, όσον αφορά τη θητεία τους στην ΑΕΚ.
Αμφότεροι κατέθεσαν προσφυγή, διεκδικώντας χρήματα που δικαιούνται και τελικά έμειναν ελεύθεροι. Ωστόσο, οι περιπτώσεις τους είναι εκ διαμέτρου διαφορετικές, σε σημείο ο ένας φύγει κερδίζοντας τις εντυπώσεις, ενώ ο άλλος με ...αρνητικά σχόλια σε βάρος του.
Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε...
Ο Λαγός τα "βρήκε" με την ΑΕΚ (θα πάρει 495.000 σε διάστημα τριών χρόνων), χαρίζοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό και απέσυρε την προσφυγή του προκειμένου να μείνει ελεύθερος.
Ο Κοντοές, κατέθεσε προσφυγή, δεν δέχτηκε (όπως διαρρέεται από την ΠΑΕ) διακανονισμό και στην εκδίκαση της υπόθεσής του ζήτησε, εκτός από τα δεδουλευμένα του, και τα μπόνους για να μείνει ελεύθερος.
Αυτό δεν άρεσε στη διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία έχει πελαγώσει ψάχνοντας χρήματα για να πληρώσει τους παίκτες, ενώ και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης δεν είδαν με καλό μάτι τις απαιτήσεις του -πρώην πια- συμπαίκτη τους.
Μάλιστα την Τρίτη ο Λαγός ανέβηκε στα Σπάτα για να χαιρετήσει τους ανθρώπους της Ένωσης και οι συμπαίκτες του με αφορμή την επίσκεψή του, είπαν τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο, ενώ για τον Κοντοέ ...τα χειρότερα.
"Το καλύτερο παιδί είναι ο Παναγιώτης! Και ξηγήθηκε ωραία. Όχι σαν τον Κοντοέ. Ο ένας χάρισε λεφτά κι άλλος ζήταγε και παραπάνω...", ειπώθηκε σε συζητήσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θεωρούν ότι ο 27χρονος αμυντικός ...την έκανε στα δύσκολα!
Μάλιστα, γι΄ αυτό τον λόγο του είχαν τονίσει μερικές ημέρες πριν το ματς με τον Άρη να ξεκαθαρίσει τη θέση του, αποσύροντας την προσφυγή. Ο ίδιος δεν ήταν διαλλακτικός και έτσι έγινε ...λαγός απ' την ΑΕΚ μέσω της δικαστικής οδού. Ενώ ο άλλος ...Λαγός έφυγε "κύριος", όπως λένε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: