Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Προς ΟΦΗ ο Κανούλας!!

Την ελευθέρας του από τον Άρη περιμένει ο Σάκης Κανούλας προκειμένου να υπογράψει για τα επόμενα 2,5 χρόνια στον ΟΦΗ.

Προς ΟΦΗ ο Κανούλας
Μια ανάσα από την απόκτηση του Σάκη Κανούλα από τον Άρη είναι ο ΟΦΗ. Ο 20χρονος επιθετικός είναι κοντά στο να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μόλις αυτό γίνει, τότε αμέσως θα βρεθεί στο Ηράκλειο προκειμένου να βάλει την υπογραφή της στο νέο του συμβόλαιο με τους Κρητικούς.

Παράλληλα επαγγελματικό συμβόλαιο έκανε ο Γιώργος Γιαγκόζης:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ στο πλαίσιο της στρατηγικής που έχει χαράξει για την αναβάθμιση των τμημάτων υποδομής ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου για τα επόμενα τρία χρόνια του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γιαγκιόζη που τα προηγούμενα δέκα χρόνια έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών της ομάδας. Ο Γιαγκιόζης που πήρε τη φανέλα με το νούμερο 23 έχει γεννηθεί στις 3-4-1995, αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και είναι διεθνείς τόσο με την Εθνική Παίδων όσο και με την Εθνική Νέων.

Ο νεαρός τερματοφύλακας υπέγραψε σήμερα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και αμέσως μετά δήλωσε στο ofifc.gr τα εξής:

«Νιώθω ιδιαίτερα ευτυχισμένος που το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Υπέγραψα στην αγαπημένη μου ομάδα και νιώθω έτοιμος να ανταποκριθώ στις αυξημένες πλέον υποχρεώσεις που θα έχω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που είχα τα δέκα χρόνια που είμαι στην ομάδα, τους παράγοντες και φυσικά τον κ. Πετράκη που μου έδωσε αυτή την δυνατότητα να προωθηθώ στην μεγάλη ομάδα. Όλους αυτούς και όλους τους υπόλοιπους που με πίστεψαν, θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω μέσα από καθημερινή και σκληρή δουλεία. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και κυρίως τον πατέρα μου που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μου και με συμβούλευε για κάθε μου κίνηση..».

Δεν υπάρχουν σχόλια: