Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Παντζιαράς: «Ξεχνάμε τη χθεσινή ήττα, δε θα μας επηρεάσει»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ανδρέας Παντζιαράς, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» για τη χθεσινή, πρώτη φετινή, ήττα του Απόλλωνα, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος και στον επόμενο αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο την Κασσιόπη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Βατανιακό:
«Δεν αξίζαμε να χάσουμε κανένα βαθμό. Ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Κοιτάζουμε την επόμενη μέρα και προχωράμε».

Για το αν μπορεί να επηρεάσει η ήττα την ομάδα στη συνέχεια:
«Από το καλοκαίρι όταν χτίζεις μια ομάδα, χτίζεις και τα αποδυτήρια ώστε να είναι έτοιμα να αποδεχτούν μια άδικη ήττα. Τα παιδιά είναι πολύ ώριμα ποδοσφαιρικά και μπορούν να αποδεχτούν μια άδικη ήττα όπως η χθεσινή. Ήδη για μας αποτελεί παρελθόν το χθεσινό παιχνίδι».

Για το αν αλλάζει κάτι στο μεταγραφικό τομέα μετά τη χθεσινή ήττα:
«Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα, ούτε στο μεταγραφικό τομέα, ούτε στον τρόπο που σκεπτόμαστε. Έχουμε 6 βαθμούς διαφορά από την Κασσιόπη, τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ και έτσι θα συνεχίσουμε. Τώρα αν υπάρξει κάτι πολύ καλό θα δούμε αν θα κινηθούμε αναλόγως. Πάντως δε θα πρέπει να αμαυρώσουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που έχουν φέρει την ομάδα σε αυτή τη θέση».
για να συμπληρώσει:

«Ο κόσμος του Απόλλωνα έχει και γνώση και σωστή κρίση. Το 99% του κόσμου αναγνωρίζει την προσπάθεια και για αυτό στο τέλος του χθεσινού παιχνιδιού όλο το γήπεδο σχεδόν χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές. Τώρα αν υπάρχουν 5-6 άτομα που νομίζουν πως πρέπει να αποδοκιμάσουν τους ποδοσφαιριστές, το σύνολο θα τους αποβάλει σιγά –σιγά».

Για τις το αν τον προβλημάτισαν οι αρκετές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας:
«Είδατε πως όλοι οι παίκτες χρειαζόντουσαν 2 με 3 κοντρόλ για να κάνουν ένα σουτ και αυτό οφείλεται στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα μας προβληματίζουν οι χαμένες ευκαιρίες αλλά έχουμε καλό υλικό και εμπιστευόμαστε τους ποδοσφαιριστές μας».

Για το παιχνίδι που έρχεται με Κασσιόπη:
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα, αλλά θα δείξουμε την απαιτουμένη σοβαρότητα που πρέπει. Σαν είχα πει πως η Κασσιόπη θα είναι μια από τις ομάδες που θα παλέψει για το πρωτάθλημα. Με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω πως θα κερδίσουμε».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: