Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

«Πασάς» στο βούρκο!

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επικράτησε του Φωστήρα με σκορ 3-2 στο «Ελ Πάσο» με τον αγωνιστικό χώρο να είναι… βούρκος.

«Πασάς» στο βούρκο
Στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας πέρασε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επικράτησε με σκορ 3-2 του Φωστήρα στο «Ελ Πάσο» και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του θεσμού.

Αίσθηση προκάλεσε ο κακός αγωνιστικός χώρος που ήταν σε τραγική κατάσταση, λόγω της βροχής και δεν βοήθησε σε κανένα σημείο του ματς τους παίκτες των δύο ομάδων.

Τώρα όσον αφορά στο ματς οι ποδοσφαιριστές του Φωστήρα μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, αφού ήθελαν να εκμεταλλευτούν τα όποια περιθώρια πρόκρισης έχουν. Έτσι, με τον Μπούμπα στο 4’ οι παίκτες του Κώστα Ψυρρόπουλου πήραν το προβάδισμα. Ωστόσο, δεν το χάρηκαν, αφού στο 8’ ο Γιάκος με σουτ έκανε το 1-1.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων όσο και αν προσπαθούσαν δυσκολευόντουσαν ακόμη και να ανταλλάξουν μία απλή πάσα, καθώς ο αγωνιστικός χώρους του «Ελ Πάσο» ήταν βούρκος. Ακόμη και έτσι οι Ηπειρώτες πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 35’ με τον Λίλα, ο οποίος με ένα πανέμορφο δυνατό σουτ έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν άλλο ένα τέρμα. Πιο συγκεκριμένα, αυτό ήρθε στο 50’ με τον Βίλα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το λάθος γύρισμα του Παραρά και με όμορφο πλασέ νίκησε για άλλη μία φορά τον τερματοφύλακα του Φωστήρα διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο το 3-1.

Παρόλα αυτά οι παίκτες του «Φονέα» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Έτσι, συνέχιζαν να πιέζουν, με αποτέλεσμα να έχουν δοκάρι με τον Δωροβίνη στο 72’, ενώ ο Βλάχος στο 88’ έκανε το 3-2.

Αυτό το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα να πανηγυρίσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στον αντίποδα απογοητευμένοι αποχώρησαν οι παίκτες του Φωστήρα από τον αγωνιστικό χώρο του «Ελ Πάσο», αφού μετά την προσπάθεια που έκαναν δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν εκείνοι την πρόκριση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φωστήρας (Κώστας Ψυρρόπουλος): Μπότος, Κόπελας, Πεταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας (66' Τασουλής), Τσαγκαράκης, Βαβάτσικος (55' Βλάχος), Στάμος, Δωροβίνης, Κάμπας (56' Κετσετζόγλου).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης (20' λ.τ. Φεγκρούς), Λίλα (65' Αυγενικού), Κειτά, Μπέριος, Ρουμπουλάκου, Τζημόπουλος, Βίλα, Γιάκος, Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι (72' Οικονόμου), Ντάσιος.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: