Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

«Ξέραμε ότι δεν θα ανοιχθεί ο ΠΑΟ»

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός βασίστηκε στη νίκη που είχε πάρει στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και δεν θέλησε χθες να επιτεθεί στάθηκε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ξέραμε ότι δεν θα ανοιχθεί ο ΠΑΟ»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση του Πλατανιά στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ξέραμε από την αρχή ότι ο Παναθηναϊκός είχε το σκορ πρόκρισης και δεν θα ανοιχθεί για να πετύχει ένα γκολ», τόνισε ο 23χρονος αμυντικός των Κρητικών.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να πάρουν θετικά αποτελέσματα στη Σούπερ Λίγκα για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό

Για την πρόκριση του Πλατανιά

«Ξέραμε από την αρχή ότι ο Παναθηναϊκός είχε το σκορ πρόκρισης και δεν θα ανοιχθεί για να πετύχει ένα γκολ. Εμείς, από την πλευρά μας, δεν μπορούσαμε να ανοιχθούμε, επειδή σε κάποια επίθεση του Παναθηναϊκού θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί ένα τέρμα και να γίνουν δύσκολα τα πράγματα».

Για τις οδηγίες του Αναστασιάδη στο ημίχρονο

«Γνωρίζαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Απλώς στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να επιτεθούμε. Έτσι και έγινε… Ρισκάραμε και από τη στιγμή που βγήκαμε μπροστά ήταν λογικό να πετύχουμε ένα γκολ».

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού

«Ήμασταν πολύ καλά στημένοι αμυντικά στο παιχνίδι και δεν δώσαμε περιθώρια στον Παναθηναϊκό να αναπτυχθεί. Δεν μιλάμε μόνο για τους αμυντικούς, αφού όλη η ομάδα λειτούργησε σωστά στο ανασταλτικό κομμάτι. Και οι επιθετικοί μας δεν άφησαν κενούς χώρους από την άμυνα του αντιπάλου».

Για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τους «πράσινους»

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις πολλές ομάδες της Σούπερ Λίγκας που αντιμετωπίζει προβλήματα, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία του και το γεγονός ότι έχει τους παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη μία ευκαιρία γκολ. Για αυτό τον λόγο πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι σου».

Για τα τελευταία αποτελέσματα των Κρητικών στη Σούπερ Λίγκα

«Είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Και με τον Ατρόμητο ήμασταν καλά στημένοι στο γήπεδο, όμως δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να αρχίσουμε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για τους στόχους στο Κύπελλο

«Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι μία διοργάνωση με εκπλήξεις και αυτό φαίνεται κάθε χρόνο. Ωστόσο, εμείς κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής (κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης) και επικεντρώνουμε εκεί την προσοχή μας. Όσον αφορά το Κύπελλο, να γίνει η κλήρωση και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για την δική του εμφάνιση

«Ήταν το καλύτερό μου παιχνίδι τη φετινή σεζόν. Και εγώ έτσι πιστεύω. Προσωπικά, δεν μπορώ να κρίνω την απόδοσή μου. Ήταν ένα καλό ματς για εμένα. Είχα καλή ψυχολογία και με τις εντολές του προπονητή μου ήταν να ανεβαίνω και να βοηθάει επιθετικά την ομάδα».

Για τους νέα πρόσωπα, όπως ο Τετέι και ο Καστέλς

«Ήρθαν και έφυγαν αρκετοί παίκτες από την ομάδα. Εκείνο που θέλουμε είναι να εγκλιματιστούν σύντομα και να μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες του για το καλό της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: