Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Η λεπτομέρεια κάνει την… διαφορά!!

Oι Ιταλοί... αλλάζουν ώρα με την ώρα το ποσό που θεωρούν ότι θα φτάσει η μεταγραφή του Σορεντίνο στην Παλέρμο και η ΑΕΚ περιμένει να μάθει πόσα χρήματα θα πάρει.

Η λεπτομέρεια κάνει την… διαφορά

Η Ένωση διατηρεί το 20% του ποσού της μεταγραφής καθώς έχουν ποσοστό μεταπώλησης. Η Κιέβο με την Παλέρμο τα έχουν βρει σε όλα και όπως δήλωσε και ο τεχνικός διευθυντής της πρώτης, Τζιοβάνι Σαρτόρι, η υπόθεση θα κλείσει άμεσα.

Στην ΑΕΚ όμως περιμένουν τις… λεπτομέρειες που μπορεί να έχουν μεγάλη σημασία σε ότι αφορά το ποσό που θα βάλει η ελληνική ομάδα στα ταμεία της. Στην Ιταλία γράφουν για 3.8 εκατ. ευρώ το… πρωί και για 4.1 εκατ. το μεσημέρι… Αν ισχύει το δεύτερο, η Ένωση παίρνει το 20% του καθαρού ποσού (αφαιρείται το ποσό των 600 χιλιάδων το οποίο είχε δώσει η Κιέβο στην ΑΕΚ) δηλαδή 700 χιλιάδες ευρώ.

Αν το τελικό ποσό είναι μικρότερο, τότε και η ΑΕΚ θα εισπράξει λιγότερα ενώ σημαντικό είναι να γίνει γνωστό και ο τρόπος που θα δώσει τα χρήματα η Παλέρμο καθώς επηρεάζει τον τρόπο που θα εισπράξει με την σειρά της η Ένωση.

Όλα αυτά πάντως αναμένεται να γίνουν γνωστά σύντομα και για την ελληνική ομάδα το ποσό που θα φτάσει στα ταμεία, σε κάθε περίπτωση θα είναι μία σημαντική «ανάσα».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: