Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Πήραν φωτιά τα «κανόνια» (video)

Έστησε πάρτι η Άρσεναλ κόντρα στην Γουέστ Χαμ, επικρατώντας 5-1 στο "Έμιρεϊτς" σε εξ' αναβολής παιχνίδι, πετυχαίνοντας 4 γκολ σε 10 λεπτά!

Πήραν φωτιά τα «κανόνια» (video)
Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία! Η Άρσεναλ πέτυχε τέσσερα γκολ μέσα σε ένα δεκάλεπτο και το ισόπαλο αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου μετατράπηκε σε θρίαμβο. Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με σκορ 5-1 της Γουέστ Χαμ, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος είχε συμμετοχή σχεδόν σε όλα τα τέρματα!

Οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ αποσπάστηκαν τρεις βαθμούς από τη Λίβερπουλ και πλησίασαν στον ένα στην πρώτη πεντάδα, με την Έβερτον να νιώθει την ανάσα τους.

Η Άρσεναλ χρειάστηκε να πατήσει το γκάζι για 10’ με την έναρξη του δευτέρου μέρους και με τους Λούκας Ποντόλσκι και Ολιβιέ Ζιρού σε μεγάλα κέφια έφτασε στο θρίαμβο επί της Γουέστ Χαμ.

Αυτή ήταν η πιο βαριά ήττα για τα «σφυριά» τη φετινή σεζόν, αφού δεν έχουν ξαναδεχθεί πέντε γκολ, ούτε έχουν ηττηθεί με τέσσερα τέρματα διαφορά. Στο 112’ ολοκληρώθηκε το ματς, εξαιτίας του τραυματισμού του Ντάνι Ποτς.

Το ματς:

Το μουδιασμένο ξεκίνημα της Άρσεναλ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η Γουέστ Χαμ, αφού οι φιλοξενούμενοι είδαν πως οι γηπεδούχοι είχαν μείνει στα …αποδυτήρια στο πρώτο 20λεπτο. Στο 18’ ο Τζακ Κόλισον έδωσε προβάδισμα στα «σφυριά», με την προσπάθειά του να μην αφήνει περιθώρια για αντίδραση στον Βόιστσιεχ Σέζνι. Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήταν άμεση και στο 22’ ο Λούκας Ποντόλσκι έκανε με όμορφο τρόπο το 1-1, ενώ ο Γερμανός άσος είχε μοναδική ευκαιρία και στο 37’, όταν οι φιλοξενούμενοι έδιωξαν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με την ευκαιρία της Γουέστ Χαμ στο 41’.

Η χαρά της Γουέστ Χαμ κράτησε 45’, αφού στην επανάληψη η Άρσεναλ πάτησε γκάζι. Δύο λεπτά μετά τη σέντρα ο Ζιρού βρέθηκε ανενόχλητος στο πίσω δοκάρι και μετά από εκτέλεση κόρνερ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ έξι λεπτά αργότερα, ο Σάντι Καθόρλα έκανε το 3-1. Με τη σέντρα, η Γουέστ Χαμ …κατάφερε και δέχθηκε κι άλλο γκολ, με τον Ποντόλσκι να συνεχίζει το πάρτι του και να μοιράζει την ασίστ στον Θίο Γουόλκοτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ολοκληρώθηκε ο θρίαμβος των «κανονιέρηδων» με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ζιρού.

Κάπου εκεί το ματς έχασε το ενδιαφέρον του και το μόνο άξιο αναφοράς ήταν ο τραυματισμός του Ποτς, ο οποίος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες για αρκετή ώρα πεσμένος στο έδαφος.

Οι Λονδρέζοι έφτασαν στους 37 πόντους, έναν λιγότερο από την Έβερτον και πηγαίνουν με αέρα στο ματς κυπέλλου με την Μπράιτον, πριν το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, από την οποία απέχει τρεις βαθμούς.



Arsenal vs West Ham 5:1 GOALS HIGHLIGHTS από UCL2410

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: