Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Κλώτσησε το ballboy ο Αζάρ!

Ο βρετανικός Τύπος κατακεραυνώνει τον Αζάρ για την ενέργειά του να κλωτσήσει το ballboy στο παιχνίδι της Τσέλσι με την Σουόνσι. Δείτε το σχετικό βίντεο...

Κλώτσησε το ballboy ο Αζάρ

Ο βέλγος άσος της Τσέλσι αποβλήθηκε στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης της Τετάρτης διότι κλώτσησε το ball-boy, το οποίο προσπαθούσε να κρατήσει τη μπάλα για να κερδίσει χρόνο για την ομάδα του.

Ο Αζάρ αρχικά προσπάθησε να του πάρει την μπάλα, τραβώντας την από τα χέρια του, την στιγμή που εκείνο προσπαθούσε να την κρατήσει.

Αποτέλεσμα αυτού, ήταν ο άσος της Τσέλσι να κλωτσήσει στα πλευρά τον μικρό, κερδίζοντας την μπάλα, αλλά και δικαιωματικά την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

Το βίντεο της ενέργειας αυτής του Αζάρ έκανε το γύρο του κόσμου, με τον βρετανικό Τύπο να κατακεραυνώνει τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι.

Ενδεικτικά αναφέρει μια βρετανική ιστοσελίδα…

«Ντροπιαστικό περιστατικό κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Λιγκ Καπ με την Σουόνσι. Ο Αζάρ, του οποίου η μεταγραφή κόστισε 32 εκατομμύρια λίρες, προσπάθησε να κερδίσει την μπάλα, όταν αυτή είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Όμως εκνευρίστηκε όταν το ballboy προσπάθησε να προσπάθησε να κρατήσει τη μπάλα. Κλώτσησε το παιδί και αποβλήθηκε από τον Κρις Φόι παρά τις διαμαρτυρίες από τους συμπαίκτες του.

‘’Τέτοια περιστατικά πρέπει να τα λάβουμε σοβαρά υπόψη μας’’, τόνισε ο επικεφαλής της αστυνομίας στην Νότια περιφέρεια της Ουαλίας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο…





πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: