Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ολοκληρώθηκε του Γκουφράν!

Παίκτης της Νιούκαστλ είναι και με τη… βούλα ο Γιοάν Γκουφράν.

Ολοκληρώθηκε του Γκουφράν
Έκλεισε και το τυπικό μέρος της υπόθεσης. Ο Γιοάν Γκουφράν ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Νιούκαστλ, στην οποία θα ανήκει για τα επόμενα 4,5 χρόνια!

Μετά από δύο προτάσεις που κατέθεσαν οι «καρακάξες» στη Μπορντό, κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον 26χρονο επιθετικό, χωρίς να γίνει γνωστό το οικονομικό αντίτιμο. Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, οι Γιρονδίνοι είπαν το «ναι», με ένα ποσό που αγγίζει το 1,5 εκατ. λίρες.

Ο Γκουφράν μάλιστα επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό «11».

«Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω πλέον σε ένα εξαιρετικό σύλλογο. Τα τελευταία πέντε χρόνια, ευχαριστήθηκα κάθε στιγμή με τη φανέλα της Μπορντό, ωστόσο σε όλα τα καλά μπαίνει πάντα κάποιο τέλος και ήταν η στιγμή για μια νέα πρόκληση. Και η πρόκληση να αγωνιστώ σε μια από τις πιο διάσημες ομάδες της Αγγλίας, με όλη την ιστορία που έχει και το κοινό που την ακολουθεί, είναι πολύ συναρπαστικό», ήταν τα λόγια του νεοαποκτηθέντα Γκουφράν.

«Ο Γιοάν έρχεται στην ομάδα με εξαιρετικές συστάσεις, όπως ακριβώς και οι άλλες προσθήκες που κάναμε αυτό το μήνα. Είναι ένας παίκτης που θα προσθέσει δύναμη στην ομάδα μας. Μου άρεσε όταν τον είδα να παίζει με την Μπορντό στο Σεντ Τζέιμς Παρκ στην αρχή της σεζόν. Κινείται έξυπνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό μου αρέσει πολύ σε ένα ποδοσφαιριστή. Είμαι σίγουρος πως θα προσαρμοστεί γρήγορα στις δύσκολες συνθήκες και την ένταση της Πρέμιερ Λιγκ και θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για εμάς στο υπόλοιπο της σεζόν», τόνισε από τη μεριά του ο προπονητής της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: