Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ντε Βινσέντι: Εχω αποφασίσει Παναθηναϊκό

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι διαβεβαίωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι θέλει να φορέσει τα... πράσινα και η υπόθεση προχωράει άμεσα με τις υπογραφές των συμβολαίων.
Για τον παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα έχει βέβαια εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός, ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal, ο Ντε Βινσέντι έχει κάνει ήδη την επιλογή του και είναι έτοιμος να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.
Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είχαν εξάλλου την Πέμπτη επικοινωνία με τον αργεντινό άσο, ο οποίος και τους διαβεβαίωσε πως δεν έχει καμία πρόθεση να πάει στους Πειραιώτες:
«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πάω στον Ολυμπιακό. Έχω πάρει την απόφασή μου κι αυτή είναι να κλείσω από τώρα στον Παναθηναϊκό. Δεν με απασχολεί τι γράφεται και τι λέγεται από την πλευρά των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα. Εγώ έχω πάρει τις αποφάσεις μου...», είπε ο Ντε Βινσέντι, σύμφωνα με το «Goal» στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού.
Εκείνο που περιμένουν πλέον στο Τριφύλλι είναι η άφιξη του μάνατζερ του παίκτη, Εστεμπάν Μπουχάν στην Αθήνα, ο οποίος και αναμένεται το βράδυ του Σαββάτου (5/1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: