Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Νίκη στη Σκωτία, "γκολ" στη Θεσσαλονίκη!

Σε club της Θεσσαλονίκης πανηγύρισε τη νίκη επί της Μάδεργουελ ο Γιώργος Σαμαράς, μέχρι τις πρωινές ώρες με συντροφιά τρία πανέμορφα κορίτσια.
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της το 2013 η Σέλτικ, του Γιώργου Σαμαρά, με νίκη 1-0 επί της Μάδεργουελ. Και, όπως ήταν φυσικό, ο Έλληνας άσος ήθελε να το γιορτάσει. Ποιο μέρος επέλεξε για να ξεσκάσει; Τη Θεσσαλονίκη και το club "Markiz", όπου βρέθηκε χθες το βράδυ μαζί με άλλον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή και τρία πανέμορφα κορίτσια για συντροφιά (σ.σ. η φωτογραφία δεν είναι από τη χθεσινή του έξοδο).
Ο σκύλος έχει παντού τη μύτη του και δεν του ξεφεύγει τίποτα. Το ξέρετε αυτό. Τώρα πια, το ξέρει και ο Σαμαράς! Ο υψηλόσωμος επιθετικός έγινε άμεσα αντιληπτός από τους θαμώνες του μαγαζιού, που του ζητούσαν μεταξύ σοβαρού και αστείου να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να χαμογελά και, παράλληλα, να διασκεδάζει με την ψυχή του.
Διαφορετικά δεν θα έμενε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο μαγαζί, αν δεν περνούσε καλά. Τόσο ο ίδιος όσο και η συντροφιά του. Ο Σαμαράς, άλλωστε, δεν έχει κρύψει ποτέ πως του αρέσει η Θεσσαλονίκη και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στην πόλη για να δει τους φίλους του και να περάσει καλά...sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: