Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Στεφανίδης: «Έγιναν ύποπτα λάθη»

Ο Πάνος Στεφανίδης, πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Άρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για τις χθεσινές δηλώσεις του Κώστα Καπετάνου αλλά και τα διαχειριστικά λάθη που έγιναν στην ΠΑΕ Άρης.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις δηλώσεις Καπετάνου:
«Σε καμία περίπτωση εμείς δε δώσαμε χαρτάκι, δεν ήμασταν καν στη διοίκηση όταν ήρθε ο Αλκαράθ. Τώρα τα υπόλοιπα είναι αυτά που λέει ο κόσμος, χρέωσαν το σύλλογο για μεταγραφές εκατομμυρίων. Έχει δίκιο. Οι μεταγραφές δεν απέδωσαν. Δεν ξέρω αν το έκαναν για να «κονομήσουν» οι ίδιοι. Ο διαχειριστικός έλεγχος ίσως να βγάλει κάποια συμπεράσματα. Υποψίες υπάρχουνε. Όταν βλέπεις έναν παίχτη σαν τον Σολτάνι. στην προηγούμενη ομάδα του να παίρνει 50.000 και στον Άρη να παίρνει 200.000 μετά να φεύγει και να παίρνει 15.000 κάτι δεν πάει καλά».


Για τα διαχειριστικά λάθη στην ΠΑΕ:
«Έχουμε σίγουρα κακοδιαχείριση. Υπήρχαν πολλοί με συμβόλαια σαν του Σολτάνι. Παύει να είναι σύμπτωση. Την τελευταία τριετία γινόταν πάρτι. Αλλάζαμε όλο το ρόστερ κάθε χρόνο με τη φιλοσοφία να διώχνουνε τους παίκτες. Ρωτήστε τον κ. Αθανασιάδη αν γνώριζε τι υπέγραφε. Σε τοποθέτηση του είχε δηλώσει πως φταίει η οικονομική κρίση».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: