Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Περιμένοντας τα μεταγραφικά... Φώτα!!

Ο Γιώργος Μίνος γράφει για τις μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν στον ΠΑΟΚ το πρώτο 15ήμερο του Ιανουαρίου.
Στον ΠΑΟΚ οι 31 βαθμοί του Α' γύρου είναι η καλύτερη προίκα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου ο Δικέφαλος θέλει να εξασφαλίσει πλεονέκτημα στην ειδική βαθμολογία των πλέι όφ, ώστε να βγει στα προκριματικά του Champions League. Φυσικά για να γίνουν αυτά, η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Μέχρι το πρώτο 15ημερο του Ιανουαρίου, πρέπει να προστεθούν δύο ακόμη παίκτες, έτσι ώστε να ατενίζει με αισιοδοξία τον πρωταρχικό στόχο που έχει θέσει.
Ο Σαββίδης είναι συγκρατημένος. Ξέρει ότι οι μεταγραφές της χειμερινής περιόδου δεν είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά. Ίσα-ίσα μπορούν να εξελιχθούν σε δίκοπο μαχαίρι. Γιατί όταν παίρνει μια ομάδα παίκτη τον Γενάρη δεν έχει τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής. Το νέο απόκτημα πρέπει να παίξει άμεσα και μέχρι να αποδώσει περνάνε 2 μήνες. Στην ουσία παίζει τον τελευταίο μήνα.
Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει τις περιπτώσεις των Λάζοβιτς, Βιεϊρίνια, Μισίμοβιτς, Τίμοστσουκ. Αλλά οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να κάνουν βεβιασμένές κινήσεις. Τα Θεοφάνεια θα υπάρξει το οριστικό ραντεβού με τον Λούκας, με τους φιλάθλους να περιμένουν τα... μεταγραφικά Φώτα.




πηγή: sportdog.gr  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: