Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

«Ψήνονται» νέες αφίξεις στην ΑΕΚ!!

Έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με την οποία ο Άλκης Φωτίου δείχνει διατεθειμένος να βάλει «πλάτη» προκειμένου η ΑΕΚ να αποκτήσει έναν εκ των Κλωναρίδη-Μπαργκάν.

«Ψήνονται» νέες αφίξεις στην ΑΕΚ
Ο επιχειρηματίας είχε βοηθήσει και το καλοκαίρι την ομάδα στην περίπτωση του Γιάννη Κατίδη, τον οποίο έκλεισε για λογαριασμό της Ένωσης και διατηρώντας παράλληλα και ο ίδιος ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του παίκτη.

Μάλιστα το ίδιο είχε προσπαθήσει να κάνει και με τον Γιαννιώτα, ο οποίος όμως δεν θέλησε να μπει σε συζητήσεις για δικούς του λόγους.

Κάτι αντίστοιχο φαίνεται να ισχύει και αναφορικά με τον Κενάν Μπαργκάν της Βέροιας, ο οποίος –εάν έχουν βάση οι πληροφορίες- θα αποκτηθεί με ανάλογο τρόπο. Οι απαιτήσεις των ανθρώπων της "βασίλισσας του Βορρά" αγγίζουν τις 100.000 ευρώ αλλά και έμψυχα ανταλλάγματα, συγκεκριμένα δύο παίκτες.

Διαφορετικά είναι τα δεδομένα για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο ποδοσφαιριστής παραχωρείται από τη Λιλ με τη μορφή δανεισμού και για να προχωρήσει η υπόθεση απαιτούνται «ζεστά» 100.000 ευρώ, ποσό που θέλει να καλύψει ο Έλληνας επιχειρηματίας.

Πάντως και οι δύο παίκτες βρίσκονται στο στόχαστρο του «Δικεφάλου» αφού θεωρούνται οι δύο πιο αξιόπιστες λύσεις για να καλύψουν τις θέσεις στα άκρα, εκεί δηλαδή που «πονάει» σοβαρά η ομάδα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: