Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Προσγείωσε τους οπαδούς ο Μπερλουσκόνι!!

Απέκλεισε κάθε περίπτωση να αποκτήσει τον Ντρογκμπά, καθώς και τον Μπαλοτέλι, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή αναλύοντας τις επικείμενες μεταγραφές της Μίλαν.

Προσγείωσε τους οπαδούς ο Μπερλουσκόνι
Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έχει ήδη ξεκινήσει και οι οπαδοί όλων των ομάδων ονειρεύονται σπουδαίες προσθήκες και μεγάλους ποδοσφαιριστές. Ανάμεσα σε αυτούς δεν θα μπορούσαν να μην είναι οι «τιφόζι» της Μίλαν, οι οποίοι είχαν… καλομάθει τα προηγούμενα χρόνια και πέρασαν ένα δύσκολο καλοκαίρι… νηστείας, όταν και είδαν τους περισσότερους «αστέρες» της ομάδας να τους κουνούν… μαντήλι.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, όμως, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, φρόντισε να επαναφέρει στη σκληρή πραγματικότητα άπαντες. «Στο σχεδιασμό που έχουμε κάνει, φροντίζουμε να αποκτούμε νεαρούς ποδοσφαιριστές, ώστε να ετοιμάσουμε την ομάδα της επόμενης τριετίας. Στο πλαίσιο αυτό, ούτε ο Οσβάλντο, ούτε ο Ντρογκμπά μας ενδιαφέρουν, άσχετα με όσα έχουν ειπωθεί τις προηγούμενες μέρες», είπε ο Μπερλουσκόνι, προσγειώνοντας απότομα τους οπαδούς της Μίλαν.

Οι «τιφόζι» περιμένουν ενίσχυση, όμως. «Από τα ονόματα που έχω ακούσει, μόνο αυτό του Ντέστρο θα μπορούσε να μας ενδιαφέρει, αφού ο παίκτης της Ρόμα βρίσκεται στη σωστή ηλικία. Κανείς άλλος», ξέκοψε ο πρόεδρος των «ροσονέρι».

Ο Μπαλοτέλι θα μπορούσε να είναι ένας από εκείνους που θα σας ενδιέφεραν; «Οι ποδοσφαιρικές ικανότητες του Μπαλοτέλι δεν αμφισβητούνται. Όμως ο χαρακτήρας του δεν με πείθει, συνεπώς ούτε αυτός θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνεται στα σχέδιά μας», απάντησε με ειλικρίνεια ο πρώην πρωθυπουργός.

Τι έχει συμβεί με τον Πάτο; «Ο ίδιος μου ζήτησε να επιστρέψει στη Βραζιλία και εγώ τον ικανοποίησα, με την προϋπόθεση, αν γυρίσει στην Ευρώπη, να το κάνει μόνο για τη Μίλαν. Για αυτό θα πάει στην Κορίνθιανς», απάντησε ο πρόεδρος.

Με αυτή τη λογική, όμως, η διαφορά σας από τη Γιουβέντους θα παραμείνει μεγάλη. «Η Γιουβέντους είναι πολύ μπροστά από όλους. Είναι πανίσχυρη και κανείς δεν μπορεί να τη φτάσει. Αισιοδοξώ πως αυτό θα το πετύχει η Μίλαν σε 3 χρόνια, αρκεί να ακολουθήσουμε πιστά το πρόγραμμά μας», απάντησε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: