Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ο "Αγιος Πάσχος" και η ιδιαιτέρα του "τσάρου"

Η λίστα Λαγκάρντ –εκτός όλων των άλλων- «εκθέτει» (για να μην γράψει τίποτε άλλο ο σκύλος) και δημοσιογράφους.
Η αρχή έγινε με τον κατά τα λοιπά λαλίστατο Πάσχο Μανδραβέλη, ο οποίος δεν έχει γράψει ούτε λέξη για τις κατηγορίες κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Εντελώς συμπτωματικά, η σύζυγος του Μανδραβέλη, η οποία είχε διοριστεί το ΙΚΑ Κοζάνης, θήτευσε ως ιδιαιτέρα του πρώην «τσάρου» της οικονομίας.
Ο δημοσιογράφος, αν δηλώνει ακόμη δημοσιογράφος, Μανδραβέλης είχε δημόσια αμφισβητήσει ρεπορτάζ από «Το Βήμα» για λιποθυμίες μαθητών στα σχολεία από ασιτία και είχε επιτεθεί κατά των δημοσίων υπαλλήλων (προφανώς έκανε επίθεση στη... σύζυγό του). Αυτά, μεταξύ άλλων...
Αρθρογραφώντας στο medium.gr, με ύφος απολογητικό, έγραψε μεταξύ άλλων ότι «o όρος “ιδιαιτέρα” υπήρχε μεν στις παλιές ελληνικές ταινίες, αλλά δεν χρησιμοποιείται πλέον».
Και ότι «η σύζυγος του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη» (η οποία παρεμπιπτόντως και την περίοδο 2003-2004 παρέμενε υπάλληλος του ΙΚΑ Κοζάνης) δεν είναι του ανδρός της και δεν είναι του πατρός της, όπως έλεγε και ένα παλιό σύνθημα της αξιοπρεπούς Αριστεράς».
Κατά τα λοιπά, ο «Αγιος Πάσχος» δεν έχει γράψει ή πει κουβέντα για τον Παπακωνσταντίνου. Η ελεύθερη δημοσιογραφία ζει...sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: