Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Αλαβάντας: «Ένα δεκάρι και ένα λίμπερο ακόμη»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Νίκος Αλαβάντας, μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» και σχολίασε τα δρώμενα στον «Δικέφαλο του Βορρά» εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον, με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη και τονίζοντας πως η ομάδα χρειάζεται ακόμη δύο προσθήκες, έναν επιτελικό μέσο και έναν αμυντικό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τον αγώνα με τον Πανθρακικό:

«Είναι δύσκολο και κλειστό παιχνίδι και νομίζω πως έχει τις δυνατότητες να το πάρει ο ΠΑΟΚ, άσχετα αν ο Πανθρακικός είναι σε άνοδο. Στο γκολ θα κριθεί το παιχνίδι, διότι ο Δερμιτζάκης θα παίξει κλειστά, ο ΠΑΟΚ δε θέλει να χάσει και όποιος βάλει το γκολ, θα πάρει και το παιχνίδι».

Για τις μεταγραφές:

«Ο Κατσουράνης είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, θα δώσει άλλη οντότητα στο κέντρο του ΠΑΟΚ όμως πιστεύω ότι χρειάζονται κάποιες προσθήκες ακόμη. Ο ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο έκανε κάποια καλά παιχνίδια, αλλά έπαιξε και σε κάποια ματς χάλια. Μια κενή θέση πιστεύω ότι υπάρχει στο κέντρο, ο ΠΑΟΚ δεν έχει δεκάρι. Δεν έχει τον παίκτη από τον οποίο θα ξεκινάει η καλή λειτουργία προς την επίθεση. Πρέπει να βρει έναν τέτοιο παίκτη, αλλά και έναν λίμπερο. Ο Κοντρέρας ήταν ιδανικός και χρειάζεται έναν τέτοιο».

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη:

«Θέλει να ισχυροποιήσει τον ΠΑΟΚ και θέλει να κάνει ηχηρές μεταγραφές για να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό. Αν αυτό είναι ο στόχος του, θα κάνει μεταγραφές. Θα φέρει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Για φέτος αυτό είναι δύσκολο, δεν το βλέπω, δεδομένου ότι στο δεύτερο γύρο ο ΠΑΟΚ έχει τον Ολυμπιακό εκτός. Ο Ολυμπιακός έχει βέβαια την Ευρώπη και εκεί θα χάσει κάποιες δυνάμεις, αλλά αφού δεν τον κερδίσαμε στην Τούμπα, είναι δύσκολο φέτος».

Για τους νεαρούς παίκτες:

«Ο Γιώργος Δώνης ξέρει τις δυνατότητες των παικτών. Οι μεταγραφές είναι σε βάρος των νέων παιδιών, αλλά όταν λέμε ότι πρέπει να κυνηγήσουμε τον Ολυμπιακό, πρέπει να γίνει αυτό. Αυτή τη στιγμή με μεταγραφές πρώτης γραμμής τα νέα παιδιά δεν έχουν θέση. Μελλοντικά όμως μπορούν με πολλή δουλειά να διεκδικήσουν επάξια τις θέσεις για την ενδεκάδα».

Γενικότερα για το αν είναι ικανοποιημένος για όσα συμβαίνουν στην ομάδα:

«Είμαι ικανοποιημένος, βλέπω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά, ο Ιβάν Σαββίδης έχει δείξει ότι είναι διατεθειμένος για να βάλει πολλά λεφτά για να φτιάξει ομάδα επιπέδου. Αυτό θα το δείξει και η συνέχεια, βέβαια».

Τέλος, με αφορμή την επιστολή του δημάρχου Λαγκαδά για τη δημιουργία γηπέδου και αθλητικού κέντρου στην περιοχή είπε:

«Για γήπεδο δε συμφωνώ, δεν είναι σωστό, καλύτερο θα ήταν να φτιαχτεί και πάλι η Τούμπα. Για αθλητικό κέντρο βέβαια θα συμφωνήσω».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: