Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Λίνο, σαν το παλιό, καλό κρασί

Πώς ο Βραζιλιάνος έχει καταφέρει και φέτος να προκαλεί τα ευμενή σχόλια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με την παρουσία του στους αγώνες και τις προπονήσεις.
Και τι δεν άκουσε ο Άλβες Λίνο από την ώρα που υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Πριν καλά-καλά κλείσει η συμφωνία του με το "Δικέφαλο" ορισμένοι άρχισαν να προεξοφλούν το κλείσιμο του κύκλου του στον ΠΑΟΚ.
Ο Βραζιλιάνος, μέσα από την καθημερινή παρουσία του στις προπονήσεις και την απόδοσή του στους αγώνες του ΠΑΟΚ που, όσο κυλά η χρονιά, ανεβαίνει, έχει φροντίσει να τους διαψεύσει, ενώ έχει κερδίσει το σεβασμό όλων μέσα στην ομάδα.
Στο προφίλ του γερασμένου, ξεζουμισμένου παίκτη που κάποιοι προσπαθούσαν να καλλιεργήσουν, η απάντηση είναι το γεγονός πώς μαζί με τον Πέλκα, τον Κάτσε και τον Λάζαρ είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν χάσει τις λιγότερες προπονήσεις από την αρχή της περιόδου. Ο Βραζιλιάνος αριστερός φουλ μπακ, είναι σε πολύ καλή κατάσταση (και σ΄ αυτό βοηθούν σαφώς και οι προπονήσεις) και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ ποντάρουν πολλά στην ποιότητα και την εμπειρία και προσπαθούν να τον διαχειριστούν την παρουσία του στους αγώνες με τέτοιο τρόπο που να διατηρήσει τη φόρμα του μέχρι την περίοδο που θα κρίνονται τα πάντα στο Πρωτάθλημα (πιθανόν στα πλέι οφ όπως εξελίσσονται τα πράγματα) και το Κύπελλο.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: