Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

«Η καλύτερη Μπάγερν όλων των εποχών»

Ως την καλύτερη Μπάγερν όλων των εποχών χαρακτήρισε την τωρινή ομάδα ο Γιούπ Χάινκες σε συνέντευξή του στον γερμανικό Τύπο.

«Η καλύτερη Μπάγερν όλων των εποχών»
Ο προπονητής των Βαυαρών θεωρεί ότι η ομάδα του παίζει ελκυστικό και μοντέρνο ποδόσφαιρo, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Γερμανός τεχνικός έθεσε ως πρώτο στόχο το πρωτάθλημα, ενώ δεν ξεκαθάρισε ποιο θα είναι το μέλλον του και αν θα ανανεώσει στην ομάδα.

«Θα έλεγα πως παίζουμε μοντέρνο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία της Μπάγερν Μονάχου. Είμαι στον πάγκο εδώ και ενάμισι χρόνο και πλέον μπορεί κάποιος να δει τους καρπούς της δουλειάς που κάναμε εμείς οι προπονητές αλλά και οι παίκτες. Παίζουμε επιθετικά αλλά είμαστε πολύ πειθαρχημένοι στην άμυνα και παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο», ήταν αρχικά τα λόγια του Χάινκες.

Όσον αφορά τους στόχους της Μπάγερν, είπε: «Η προτεραιότητα μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εχουμε πολλές πιθανότητες και προβάδισμα εννέα βαθμών από τη Λεβερκούζεν και 12 από τη Ντόρτμουντ».

Για την πορεία στις υπόλοιπες διοργανώσεις, δήλωσε: «Όλα μπορούν να γίνουν αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος. Στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ όλα είναι ανοικτά».

Αναφορικά με το δικό του μέλλον, μετά τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι, είπε: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι αυτό δημόσια. Θα αποφασίσω μαζί με την σύζυγο μου».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: