Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ο Μπόατενγκ το έκανε πρώτος!!

Δυστυχώς στο φιλικό της Μίλαν με την Προ Πάτρια δεν ήταν η πρώτη φορά που υπήρξε ρατσιστική επίθεση, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που διεκόπη ματς για το συγκεκριμένο λόγο και αυτό χάρη στον Μπόατενγκ.

Ο Μπόατενγκ το έκανε πρώτος!
Από το πρώτο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης, οι οπαδοί της Προ Πάτρια έλεγαν ρατσιστικά συνθήματα κατά του Γκανέζου μέσου, πράγμα το οποίο «φούντωνε» συνεχώς την οργή του παίκτη των «ροσονέρι». Ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ έκανε υπομονή για 25 λεπτά, καθώς σε εκείνο το χρονικό σημείο πήρε την μπάλα, έκανε το βολέ προς τη μεριά των οπαδών και αποχώρησε από το γήπεδο, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί ποτέ το -κατά άλλα- φιλικό.

Όμως, αυτή ήταν η πρώτη φορά που διεκόπη ένα παιχνίδι λόγω ρατσιστικών συνθημάτων και αυτό οφείλεται στον… πρωτοπόρο Κέβιν Πριν Μπόατενγκ, ο οποίος δεν στάθηκε απλώς στις διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές, αλλά αντέδρασε -με το βολέ- και αποχώρησε.

Παρόμοια περιστατικά είχαν γίνει στο παρελθόν με «θύματα» τους Ρομπέρτο Κάρλος, Κρίστοφερ Σαμπά, Σάμουελ Ετό, ωστόσο το ματς συνεχίστηκε κανονικά…

Το «επίμαχο» βίντεο:





πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: