Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Κόντης: «Χρήματα μπορεί να έφαγαν, δύσκολο όμως να αποδειχτεί»

Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στη διαχείριση της εταιρίας επί εποχής του αλλά και στις δηλώσεις του Κώστα Καπετάνου περί ανθρώπων που πλούτισαν από τον Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις δηλώσεις Καπετάνου περί κακοδιαχείρισης της ΠΑΕ:
«Αυτό το λεει ο ίδιος και πρέπει να το αποδείξει. Το λεει για τις διοικήσεις που υπήρχαν στο παρελθόν αλλά και για την προηγούμενη. Εγώ διοίκηση δεν ήμουνα ποτέ. Ο Καπετάνος κάποτε είχε πει πως τους κορόιδευα και όταν έφυγα και ήρθε νέα διοίκηση τα έβαλε και με εκείνους».

Για την περίπτωση Σολτάνι ο οποίος είχε συμβόλαιο γύρω στις 200.000 ευρώ:
«Ήμουν εξαρχής αντίθετος να έρθει και με 50.000. Δεν ξέρω γιατί ήρθε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Ο κύριος Παπαϊωάνου έκανε το συμβόλαιο του Σολτάνι κατόπιν εισήγησης του Τσιώλη και το υπέγραψε ο τότε πρόεδρος Αθανασιάδης. Για τον κάθε ποδοσφαιριστή ισχύουν και διαφορετικά δεδομένα. Και ο Ρονάλτο παίρνει 20 εκατομμύρια στη Ρεάλ και κάποιος μπορεί να “βγάζει” 5. Ακόμα και στο σημερινό Άρη βλέπω παίκτη που παίρνει 50.000 και δεν πρέπει να παίρνει ούτε ένα 500ρικο».

Για την περίπτωση Γκρασιάν:
«Ο Γκρασιάν ζήτησε περισσότερα στον Άρη από όσα έπαιρνε στην Μπόκα. Και όταν έφυγε στην Ιντεπεντιέντε πήρε ακόμα περισσότερα. Όταν ανέβηκε το μπάτζετ ανέβηκαν τα έσοδα 8 εκατομμύρια. Δεν ήρθανε μόνα τους τα χρήματα. Υπήρχαν 13.000 διαρκείας. Το φιλικό με τη Μπόκα μας επέφερε 600.000 ευρώ».

Για το αν υπήρξε επί θητείας του κακοδιαχείριση:
«Όταν το 2009 ο Αθανασιάδης ανέλαβε βρήκε χρέη πάνω από 12 εκατομμύρια ευρώ και δεν μίλησε. Αυτό έκανε κακό γιατί δεν το ξέραμε. Αν αυτό λεγότανε, η κατάσταση τότε θα ήταν η ίδια με σήμερα. Όταν έκανα την πρόταση με τον Φερέρ να κάνουμε μια ομάδα που δε θα έχει ταβάνι αλλά πάτημα το Ουέφα, την άλλη μέρα τον διώξανε. Αν βρείτε ένα παραστατικό που να φαίνεται πως έχει πάρει προμήθεια οι φέρε είτε εγώ πείτε το».
Για να συνεχίσει:

«Όταν πρότειναν να πάρουμε τους Ούμπιντες- Σανκαρε κλπ. τους ρώτησα “παιδιά βγαίνουμε;” και μου είπαν ναι. Αλλά εμείς δεν είχαμε πληρώσει καν τα εισιτήρια από τα εκτός έδρας με Ατλέτικο και Μάντσεστερ. Είμαι ο μόνος που είπε θα βρω λεφτά και θα τα βάλω στην ομάδα, και τότε είπαν πως ο Κόντης τα έβγαλε από τον Άρη και θέλει να τα ξαναβάλει. Έχουν μπει χρήματα από τη δική μας πλευρά προς τα μέλη του Δ.Σ.».

Για το αν κάποιος πλούτισε από τον Άρη:
«Εγώ δε νομίζω να πλούτισε κάποιος από τον Άρη. Χρήματα κάποιοι μπορεί να έβγαλαν αλλά είναι δύσκολο να αποδειχτεί».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: