Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Αγγέλου: «Κρίσιμο το παιχνίδι με το Περιστέρι»

Να παρουσιαστούν με μαχητικότητα και σοβαρότητα κόντρα στο Περιστέρι θέλουν στον Άρη.

Αγγέλου: «Κρίσιμο το παιχνίδι με το Περιστέρι»
Κρίσιμο χαρακτήρισε ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, τον αγώνα κόντρα στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν ιδιαίτερα μαχητικοί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεδομένου ότι προέρχονται από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

«Το παιχνίδι με το Περιστέρι είναι ιδιαίτερα σημαντικό και κρίσιμο για εμάς. Πρόκειται για μία ομάδα που μάχεται για 40 λεπτά, με έφεση στα επιθετικά ριμπάουντ, κάτι που πρέπει να ελέγξουμε. Μετά από τη διακοπή και τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα μαχητικοί, για να ελέγξουμε αυτό το παιχνίδι».

Με τη σειρά του ο Σωτήρης Καραποστόλου τόνισε πως στόχος του Άρη είναι να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους τη νέα σεζόν στην εντός έδρα αναμέτρηση κόντρα στο Περιστέρι:

«Έχουμε μπροστά μας το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στην έδρα μας και θέλουμε αυτό να συνδυαστεί με νίκη. Προερχόμαστε από τη διακοπή του Πρωταθλήματος και πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα απέναντι σε μία καλή ομάδα, όπως είναι το Περιστέρι»

Δεν υπάρχουν σχόλια: