Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

«Έχουμε πλάνο με τον Βαλβέρδε»

Σημαντική είναι η συμβολή του Ερνέστο Βαλβέρδε στην βελτίωση της εικόνας της Βαλένθια, όπως δήλωσε ο Ρικάρντο Κόστα στον ισπανικό Τύπο.

«Έχουμε πλάνο με τον Βαλβέρδε»
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ανέλαβε τις «νυχτερίδες» στις αρχές Δεκέμβρη μετά την βαριά ήττα (2-5) από την Σοσιεδάδ μέσα στο «Μεστάγια».

Τότε η ομάδα υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο βρισκόταν στην δωδέκατη θέση της βαθμολογίας, ενώ τώρα με τον Βάσκο προπονητή έφτασε στην ένατη και απέχει τρεις βαθμούς από τη θέση που οδηγεί στο Europa League της επόμενης σεζόν.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος αμυντικός έπλεξε το εγκώμιο του Βαλβέρδε και άφησε αιχμές για τον Αργεντινό κόουτς.

«Πλέον έχουμε μία διαφορετική φιλοσοφία. Κάθε προπονητής έχει το δικό του στιλ παιχνιδιού, την νοοτροπία του για το ποδόσφαιρο και πώς θέλει να βλέπει την ομάδα του να παίζει», ανέφερε αρχικά ο 31χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Με τον Βαλβέρδε έχει αλλάξει η προσωπικότητα της ομάδας και η στάση της μέσα στον αγωνιστικό χώρο, η φιλοσοφία παιχνιδιού της, η πίεση και παίζουμε περισσότερο ομαδικά. Τώρα υπάρχουν κάποιες κατευθύνσεις σχετικά με πράγματα όπως να ξέρουμε πότε πρέπει να πιέσουμε ή να αμυνθούμε. Αυτά είναι σημαντικά πράγματα και η ομάδα έχει βελτιωθεί».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: