Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Η σέξι Τζένη και το σκάνδαλο! (ΦΩΤΟ)

Το όνομα της Τζένης Μπαλατσινού εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και ο σκύλος δεν χάνει την ευκαιρία να παρουσιάσει μερικές "καλές" στιγμές του πρώην μοντέλου.
Το όνομα της Τζένης Μπαλατσινού εμπλέκει στην κατάθεσή του ο επιχειρηματίας Κώστας Μπαλής, που ανέφερε πως ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης της πλήρωνε με 25.000 ευρώ το μήνα για την εταιρεία που είχε ιδρύσει η σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου στην Κηφισιά.
Πρόκειται για την BEAUTYWORKS, επιχείρηση εμπορίας καλλυντικών, που το ζεύγος Κωστόπουλου κάποτε προέβαλε ως επιτυχημένο εγχείρημα μιας πετυχημένης μητέρας, αλλά στη συνέχεια την έδωσε στον ...τρόφιμο πλέον του Κορυδαλλού, Λαυρεντιάδη. Πωλήθηκε η εταιρεία ALAPIS του Λαυρεντιάδη το 2009 έναντι 1,5 εκατ. ευρώ με τη συμφωνία ότι η ίδια θα παραμείνει στην θέση της γενικής διευθύντριας.
Ο Μπαλής ήταν στενός συνεργάτης του προφυλακισμένου επιχειρηματία και είναι επίσης κατηγορούμενος για τα παράνομα δάνεια της Proton Bank.
Τι απάντησε η ίδια η Μπαλατσινού: Με μια οργισμένη ανακοίνωση, μέσω του δικηγόρου της, είπε πως είχε συμφωνήσει με τον Λαυρεντιάδη ότι μετά την πώληση της εταιρίας της η ίδια θα εξακολουθούσε να διαχειρίζεται την εταιρία ως γενική διευθύντρια κάνοντας τις επαφές με τους πελάτες, τους προμηθευτές, το προσωπικό κτλ με μηνιαίο μισθό ύψους 6.000 και όχι 25.000 ευρώ.
Ο sportdog, όπως το συνηθίζει, τιμάει το ωραίο φύλο και σας παρουσιάζει τη σέξι Tζένη σε αξέχαστες στιγμές...



Δεν υπάρχουν σχόλια: