Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Παίρνει Τζουζέπε Ρόσι η Φιορεντίνα

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζουζέπε Ρόσι είναι η Φιορεντίνα. Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στη Φλωρεντία το Σαββατοκύριακο και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τη Δευτέρα.

Παίρνει Τζουζέπε Ρόσι η Φιορεντίνα
Η πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα είναι εξαιρετική. Η 3η θέση στην οποία βρίσκεται, κάνει τους πάντες να ονειρεύονται ακόμα και πρωτάθλημα. Όλοι στη Φιορεντίνα θέλουν να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους, τουλάχιστον για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου και για αυτό το λόγο προτίθενται να ενισχύσουν την ομάδα κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιταλικών εφημερίδων οι «Βιόλα» είναι έτοιμοι να αποκτήσουν τον Τζουζέπε Ρόσι από τη Βιγιαρεάλ. Ο Ιταλός επιθετικός φημολογείται πως θα βρίσκεται αυτό το Σαββατοκύριακο στη Φλωρεντία και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι της ομάδας του Βιντσέντζο Μοντέλα με την Πεσκάρα.

Οι πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία κάνουν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τη Βιγιαρεάλ, με την τελευταία να εισπράττει αμέσως 11 εκατ. ευρώ, στα οποία θα προστεθούν άλλα 5 με τη μορφή μπόνους.

Ο ίδιος ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, το οποίο θα του αποφέρει 1,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους το χρόνο.

Η προσθήκη του Ρόσι μοιάζει να είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση, αφού οι δύο εγχειρίσεις στις οποίες έχει υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής στο γόνατο, τον υποχρεώνουν να παραμείνει εκτός δράσης μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Συνεπώς θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Φλωρεντίας προς το τέλος του Καμπιονάτο. Η πιθανή αποχώρηση, ωστόσο, του Στέβαν Γιόβετιτς το ερχόμενο καλοκαίρι, υποχρεώνει τους ανθρώπους της Φιορεντίνα να καλύψουν το κενό του και η περίπτωση του Ρόσι μοιάζει να είναι ιδανική.

Αν επαληθευτούν οι φήμες, ο Τζουζέπε Ρόσι θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέχρι τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: