Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Μανουσαρίδης: «Κλειδί της επιτυχίας το άριστο κλίμα»

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Κώστας Μανουσαρίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στη φετινή πορεία των «κοκκινόμαυρων», τονίζοντας πως το κλειδί της επιτυχίας είναι το καλό κλίμα και το «δέσιμο» που υπάρχει ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πως βιώνει τη φετινή χρόνια στον Απόλλωνα:
«Όλα κυλάνε καλά μέχρι τώρα. Ο Απόλλωνας είναι μια από τις καλύτερες ομάδες που έχω περάσει, το κλίμα και η διοικητική σταθερότητα είναι άριστα, και αυτό αποτυπώνεται μέσα στο γήπεδο και στα αποτελέσματα».

Για το μυστικό της επιτυχίας:
«Πιστεύω πως είναι η οικογένεια που έχει δημιουργηθεί στα αποδυτήρια. Οι παλιοί σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό που έχουν τα νέα παιδιά μας έχουν δέσει, Χρειάζεται σοβαρότητα από εδώ και πέρα, να μην επαναπαυτούμε».

Για το αν υπάρχει υποδομή ώστε να έχει ανοδική πορεία η ομάδα όταν ανέβει κατηγορία:
«Σίγουρα υπάρχει. Την καινούργια χρονιά με κάποιες προσθήκες και την ίδια διοικητική σταθερότητα μπορεί να πετύχει πολλά ο Απόλλωνας».

Για τον κόσμο του Απόλλωνα:
«Ο κόσμος είναι ο 12ος μας παίκτης. Μας έχει ακολουθήσει σε μακρινές αποστάσεις κάτι που δεν είναι εύκολο. Έχει δώσει βροντερό παρόν και στα εντός έδρας ματς και μακάρι να συνεχίσει να μας στηρίζει».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: