Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

«Θύμα» ρατσισμού ο Μπόατενγκ!!

Μόλις 25 λεπτά πρόλαβαν να παίξουν το… φιλικό η Μίλαν με την Προ Πάτρια στην έδρα της δεύτερης, καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν ρατσιστικά σχόλια κατά του Μπόατενγκ.

«Θύμα» ρατσισμού ο Μπόατενγκ
Μόνο… φιλικό δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος το παιχνίδι ανάμεσα στην Προ Πάτρια και στη Μίλαν, καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν ρατσιστικά επίθεση κατά του Μπόατενγκ.

Από την αρχή κιόλας της αναμέτρησης οι οπαδοί δεν σταματούσαν να προσβάλλουν με τον οποιοδήποτε τρόπο τον παίκτη των «ροσονέρι», κάτι που εξόργισε τόσο τον ίδιο, όσο και τους συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν ανέχτηκαν αυτή την συμπεριφορά.

Στο 25ο λεπτό ο Μπόατενγκ σε έξαλλη κατάσταση, από όλα όσα ακούγονται από την αρχή του παιχνιδιού, σε μία προσπάθειά του σταμάτησε, πέταξε τη μπάλα προς τους οπαδούς και στη συνέχεια έβγαλε τη φανέλα και αποχώρησε από το γήπεδο, με τους συμπαίκτες του να τον ακολουθούν.

Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της Προ Πάτρια να επιστρέψει η Μίλαν στον αγωνιστικό χώρο, οι «ροσονέρι» το αρνήθηκαν κατηγορηματικά, με αποτέλεσμα το… φιλικό να μην ολοκληρωθεί ποτέ.

Να τονιστεί ότι η εν λόγω ομάδα, η Προ Πάτρια, έχει τιμωρηθεί με 15.000 ευρώ, όταν σε έναν άλλο αγώνα, οι οπαδοί της και πάλι έκαναν πολλά ρατσιστικά σχόλια κατά των αντιπάλων.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε μετά το τέλος ότι οι παίκτες της Μίλαν έκαναν το σωστό και δεν επέστρεψαν στο γήπεδο, μετά από όλα αυτά που συνέβησαν, ενώ και ο ίδιος ο τεχνικός των «ροσονέρι» ήταν πάρα πολύ εκνευρισμένος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:





πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: