Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

«Προσοχή στους επιθετικούς της Παλέρμο»

Να προσέξουν την επιθετική γραμμή της Παλέρμο για να κατακτήσουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους, προέτρεψε τους συμπαίκτες του ο μέσος της Πάρμα Μάρκο Παρόλο.

«Προσοχή στους επιθετικούς της Παλέρμο»
Βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 26 βαθμούς. Στόχος της είναι να φτάσει στους 29 με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, ελπίζοντας να καταφέρει στη συνέχεια να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Για να το καταφέρει αυτό η Πάρμα, θα πρέπει να κερδίσει στο εντός έδρας παιχνίδι με την Παλέρμο, κάτι που δεν θα είναι εύκολο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μάρκο Παρόλο.

«Η Παλέρμο έχει παίκτες ιδιαίτερα επικίνδυνους. Αναφέρομαι στον Μίκολι, τον Ίλιτσιτς και τον Μπριέντσα. Αν τους δώσουμε χώρο, θα μας κάνουν ζημιά. Για αυτό πρέπει από την αρχή να μπούμε δυνατά, πιέζοντας και ψάχνοντας το γρήγορο γκολ. Κάτι ανάλογο με αυτό που κάναμε με την Κάλιαρι, δηλαδή», τόνισε ο μέσος της Πάρμα.

Η βαθμολογική θέση της Παλέρμο είναι δύσκολη, σε αντίθεση με αυτή της Πάρμα, η οποία μοιάζει αρκετά… ήρεμη. Πόσο μπορεί να επηρεάσει αυτό την εξέλιξη του αγώνα; «Μπορεί να είμαστε σε αρκετά καλή θέση, όμως οι φιλοδοξίες μας δεν σταματούν στην παραμονή μας στην πρώτη κατηγορία. Θέλουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, ώστε να διεκδικήσουμε ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά εμείς πιστεύουμε σε αυτό. Η αλήθεια είναι πως η Παλέρμο βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο από εμάς. Η Πάρμα θέλει να πετύχει την 3η συνεχόμενη νίκη της και θα το καταφέρει αν παίξει με προσοχή», σημείωσε ο Μάρκο Παρόλο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: