Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Nα πάρει Σίλντενφελντ ο ΠΑΟΚ;

Θα είναι καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ ο Κροάτης αμυντικός; Ο Φάνης Γκέκας και ο Γιώργος Τζαβέλας ξέρουν τον παίκτη και απαντούν...
"Με …κλειστά μάτια να τον πάρει. Είναι ένας πολύ καλός και δυνατός αμυντικός. Είναι ψηλός, γεμίζει την περιοχή και μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για τον ΠΑΟΚ. Και μόνο το γεγονός ότι έπαιξε σε όλα, βασικός και για 90 λεπτά, τα παιχνίδια της Κροατίας στην πρόσφατη τελική φάση τού Euro, λέει πολλά. Λέει πάρα πολλά", είπε ο Φάνης Γκέκας στη "SportDay" για να προσθέσει:
"Αν τελικά πάει στον ΠΑΟΚ, θα είναι μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές. Εχει μεγάλη εμπειρία, έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Ευρώπης και στην Εθνική Κροατίας κι όλα αυτά βοηθούν για να προσαρμοστεί γρήγορα στα ελληνικά δεδομένα και να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Μπορεί να κάνει και παιχνίδι από πίσω, μια και ξέρει πολλή μπάλα. Παίζει ποδόσφαιρο, δεν είναι αμυντικός που απλά διώχνει την μπάλα".

Ο Γιώργος Τζαβέλλας από τη μεριά του υποστήριξε: "Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση. Είναι παίκτης που αγωνίζεται πολύ με το μυαλό, είναι πολύ έξυπνος. Θα γεμίσει την άμυνα τού ΠΑΟΚ κι αυτό θα φανεί αμέσως. Μπορεί να μην έχει την τεχνική του Κοντρέρας, αλλά είναι πολύ δυνατός κι έμπειρος. Δεν έχει τέτοιον παίκτη ο ΠΑΟΚ. Επίσης δεν πρέπει να αγνοήσουμε ότι παίζει και στην Εθνική Κροατίας. Δεν έχει καμία σχέση με άλλους παίκτες που δεν έχουν καλό χαρακτήρα. Είναι οικογενειάρχης και δεν δημιουργεί προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: