Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ρεάλ Μαδρίτης:«Ποια έρευνα;»

Καμία έρευνα δεν ζήτησε η Ρεάλ Μαδρίτης σχετικά με τις απόψεις των μελών της για το τεχνικό επιτελείο και το ρόστερ της ομάδας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Ρεάλ Μαδρίτης:«Ποια έρευνα;»
Με επίσημη ανακοίνωσή της η Ρεάλ Μαδρίτης διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει συμφωνήσει με εταιρείες προκειμένου να διεξαχθεί έρευνα, η οποία αφορά τις απόψεις των μελών της σχετικά με τον Ζοσέ Μουρίνιο, τους παίκτες και τις ενδεχόμενες μεταγραφές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορηματικά αρνείται το ότι ζήτησε από εταιρεία να διερευνήσει τις απόψεις των μελών της ομάδας όσον αφορά τον προπονητή και οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή του ρόστερ, ή για όποια πιθανά ονόματα ακούγονται πως θα ενισχύσουν την ομάδα.

Επιπλέον, κατηγορηματικά αρνούμαστε το γεγονός πως η εταιρεία Sigma Dos έχει διεξάγει οποιαδήποτε έρευνα που να μας αφορά
.

Τέλος, θεωρείται, το λιγότερο απίθανο, το να έχει οποιαδήποτε εταιρεία πρόσβαση σε στοιχεία που αφορούν τις λεπτομέρειες επικοινωνίας της ομάδας, τα οποία θα ήταν απαραίτητα ώστε να διεξαχθεί έρευνα σχετικά με το ποιους έχουν επικοινωνήσει τα μέλη του συλλόγου, επομένως όποιο δείγμα έχει δει το φως της δημοσιότητας δεν είναι αντιπροσωπευτικό».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: