Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Απόλυτη διάψευση για Λάμπαρντ!!

Προϊόν της φαντασίας κάποιου δημοσιογράφου ήταν οι δηλώσεις του εκπροσώπου του Φρανκ Λάμπαρντ, Στιβ Κάτνερ, περί της δεδομένης αποχώρησης του Άγγλου μέσου από την Τσέλσι, το καλοκαίρι.

Απόλυτη διάψευση για Λάμπαρντ
Ο ατζέντης του παίκτη ειδοποιήθηκε για ό,τι κυκλοφόρησε και διέψευσε κατηγορηματικά όσα του χρέωναν.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, είδαν το φως της δημοσιότητας, υποτιθέμενες δηλώσεις του μάνατζερ του Φρανκ Λάμπαρντ, στις οποίες γινόταν λόγος για δεδομένη αποχώρηση της «σημαίας» της Τσέλσι, από το «Στάμφορντ Μπριτζ», το καλοκαίρι.

«Δεδομένα, δεν θα συνεχίσει στην Τσέλσι και μετά το καλοκαίρι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο» ήταν τα λόγια που χρεώθηκε ο Στιβ Κάτνερ.

Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της «τοποθέτησης», ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή ειδοποιήθηκε και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, παρά μόνο να διαψεύσει σε απόλυτο βαθμό όσα του χρέωναν.

«Ποτέ δεν μίλησα σε κανέναν και ουδέποτε αναφέρθηκα τελευταία στο μέλλον του Φρανκ Λάμπαρντ» είπε σε επικοινωνία που είχε με το ραδιόφωνο του BBC, για να αποκαταστήσει την τάξη.

Το δημοσίευμα ανέφερε τα εξής:


«Φεύγει οριστικά από την Τσέλσι ο Λάμπαρντ»

Κάτι που ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν θέλει να πιστέψει, αλλά σίγουρα αρχίζει να προσαρμόζεται στην ιδέα, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του, Στιβ Κάτνερ.
«Δεδομένα, δεν θα συνεχίσει στην Τσέλσι μετά το καλοκαίρι» είπε ο ατζέντης του έμπειρου μέσου.

Ο 34χρονος άσος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε ακούσει από τον ιδιοκτήτη των «μπλε», Ρομάν Αμπράμοβιτς, πως θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του πριν το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά ακόμα κι αν δεν συμβεί αυτό, το καλοκαίρι θα κλείσει το τεράστιο κεφάλαιο «Τσέλσι» για τον Λάμπαρντ.

«Δεδομένα, δεν θα συνεχίσει στην Τσέλσι και μετά το καλοκαίρι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο» είπε αρχικά ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Στιβ Κάτνερ που πρόσθεσε ότι:

«Για τη συνέχεια, θέλει να πάει σε μια ομάδα με την οποία να μπορεί να πανηγυρίσει τίτλους και να έχει ισχυρά κίνητρα για να παίξει. Ασφαλώς και μιλάμε για σύλλογο κορυφαίου επιπέδου».

Για το ενδεχόμενο, ο Λάμπαρντ να μετακομίσει στην Ιταλία, ο ατζέντης του είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν αποκλείουμε τίποτα. Θέλουμε να πάει σε μια ομάδα που θα τον κάνει χαρούμενο. Δεν μπορούμε να πούμε αν αυτή θα είναι στην Ιταλία ή σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης».

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: