Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ζήτησε νέα παράταση ο Φεϊζάλ

Παράταση μέχρι τις 8 Ιανουαρίου ζητά η πλευρά του πρίγκιπα Φεϊζάλ –σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6- με σχετικό e-mail που απέστειλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ζήτησε νέα παράταση ο Φεϊζάλ
Κι όμως δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει σήμερα το σίριαλ της εισόδου του πρίγκιπα Φεϊζάλ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 η πλευρά του πρίγκιπα Φεϊζάλ απέστειλε e-mail στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με το οποίο ζητά να δοθεί παράταση μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου για να καταθέσει τα χρήματα και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πλευρά του Παναθηναϊκού πρόκειται να κάνει αποδεκτό το σχετικό αίτημα.

Η πρόθεση της διοίκησης του τριφυλλιού είναι να μην δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα στο ενδεχόμενο εισόδου του Φεϊζάλ στα διοικητικά της ομάδας και ταυτόχρονα –εάν τελικά αποδειχθεί «φούσκα» το πριγκιπικό ενδιαφέρον- να μην αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στο θέμα.

Τις επόμενες ώρες, λοιπόν, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία θα αποδέχεται το αίτημα της πλευράς Φεϊζάλ στο ύφος της χθεσινής.

Στο e-mail της πλευράς του πρίγκιπα δεν προσδιορίζονται οι λόγοι για τους οποίους ζητάει παράταση από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάθεση των χρημάτων.

Ταυτόχρονα πολλοί πλέον αναρωτιούνται τι μπορεί να αλλάξει μέσα στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα, των δύο εργάσιμων ημερών για την Ελλάδα και των τεσσάρων στη Σαουδική Αραβία.

Στη μία το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία αναμένεται να αποφασιστεί η παράταση μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου για την ΑΜΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: