Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Αλλάζει κλίμα και φιλοσοφία ο Πετράκης!!

Με το… καλημέρα δείχνει πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων του ΟΦΗ ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης.

Αλλάζει κλίμα και φιλοσοφία ο Πετράκης
Ο 53χρονος προπονητής, αν και έχει πραγματοποιήσει μόνο δύο προπονήσεις με τον σύλλογο του Ηρακλείου, έχει κάνει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να τον πηγαίνουν με… χίλια, αφού είναι ταπεινός άνθρωπος, ήπιων τόνων και με όρεξη για πολύ δουλειά, προκειμένου να αφήσει το δικό του «στίγμα» στην αγωνιστική εικόνα του συλλόγου του Ηρακλείου.

Αυτό ήδη φαίνεται και στις πρώτες του προπονήσεις ως τεχνικός του ΟΦΗ, με τον Πετράκη να θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στους παίκτες της ομάδας, ώστε εκείνοι, με τη σειρά τους, να παίζουν πιο επιθετικό ποδόσφαιρο, σε σχέση με αυτό που είχαν συνηθίσει να κάνουν υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου.

Βέβαια, για να γίνει αυτό θα χρειαστεί χρόνος, αφού ο Πετράκης δεν διαθέτει κάποιο… μαγικό ραβδάκι, προκειμένου να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας από τη μία μέρα στην άλλη.



Εξαφανισμένος o Σίσιτς Αδικαιολόγητα απών από την προπόνηση της Πέμπτης (3/1) ήταν ο Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος έπρεπε να είχε επιστρέψει στο Ηράκλειο από την Τετάρτη (2/1). Πιο συγκεκριμένα, ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός είχε πάρει άδεια από τις 29 Δεκεμβρίου, προκειμένου να μεταβεί στην ιδιαίτερή του πατρίδα, λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος με τους ανθρώπους του συλλόγου να περιμένουν να επιστρέψει στις προπονήσεις τη Τετάρτη (2/1).

Ωστόσο, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής όχι μόνο δεν επέστρεψε την Τετάρτη, όπως είχε πει στους ανθρώπους του ΟΦΗ, αλλά ήταν απών και από την προπόνηση της Πέμπτης (3/1).

Μάλιστα, ο Σλοβένος ούτε καν απάντησε στις κλήσεις των διοικούντων την ΠΑΕ προκαλώντας έντονο εκνευρισμό σε εκείνους, οι οποίοι τον περιμένουν να απολογηθεί όταν επιστρέψει στο Ηράκλειο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: