Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωσε Στάμου η Κέρκυρα!!

Ο Δημήτρης Στάμου είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ. Ο δανεισμός του θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα οι Φαίακες έβγαλαν και την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΟΥ. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας έξι μηνών, δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Ο Στάμου γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 1991 και άρχισε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή.

Το καλοκαίρι του 2010 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον «Γηραιό» και τον Ιανουάριο του 2011 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Super League, σε αγώνα με τον ΑΟ Κέρκυρα (0-0). Τη σεζόν την ολοκλήρωσε με τρεις συμμετοχές στη «μεγάλη» κατηγορία, ώσπου, το καλοκαίρι του 2011, ως ελεύθερος, «μετακόμισε» στον ΠΑΟΚ.

Δίχως, όμως, να πάρει τις ευκαιρίες που ήθελε, λόγω προβλημάτων τραυματισμού (κοιλιακοί). Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα των Ελπίδων, στην οποία πρωτοκλήθηκε από τον Γιώργο Γεωργιάδη τον Ιούνιο του 2011, για δύο φιλικούς αγώνες, με Βουλγαρία και Πολωνία. Έχει ύψος 1,83 μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός.

Σημειώνεται ότι ο Στάμου βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή (4/1) στην Κέρκυρα, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες εκκρεμότητες του συμβολαίου του, ενώ έδωσε το «παρών» και στην προπόνηση των Φαιάκων, στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου. Κατόπιν, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και τη Δευτέρα, αναμένεται στο νησί, για να ενσωματωθεί κανονικά στη νέα του ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: