Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Εντονες φήμες για Κλωναρίδη!!

Σενάρια που κυκλοφορούν το βράδυ Πέμπτης θέλουν την ΑΕΚ, με τη βοήθεια του επιχειρηματία Αλκη Φωτίου, να τα έχει βρει σε όλα με τη Λιλ για τον δανεισμό του Βίκτωρα Κλωναρίδη!
Ο επιχειρηματίας Φωτίου είχε βοηθήσει το καλοκαίρι ώστε να αποκτήσει η Ένωση τον Γιώργο Κατίδη και το ίδιο φαίνεται ότι κάνει τώρα και για την περίπτωση του Κλωναρίδη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που είχε ξεχωρίσει πέρυσι με τους Κιτρινόμαυρους και γι' αυτό πήρε και μεταγραφή για τη Λιλ, είναι ιδανική περίπτωση για να βοηθήσει στα άκρα της επίθεσης όπως θέλει ο Εβαλντ Λίνεν ενώ και ο ίδιος είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του ώστε να πάρει ματς στα πόδια του.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, φέρεται να τα έχει βρει με τη Λιλ δίνοντας της το ποσό των 100.000 ευρώ που ήθελε άμεσα ώστε να παραχωρήσει τον Κλωναρίδη με δανεισμό και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Αθήνα την προσεχή Δευτέρα για να κλείσει το θέμα. Για την Ένωση θα είναι... τέλειο το να επιβεβαιωθούν όλα αυτά ενώ θα πρέπει να γίνει σαφές αν ο δανεισμός είναι μόνο για τη φετινή σεζόν ή και για την επόμενη.
 
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: