Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013

Μαρκόπουλος: «Παίζει πολύ καλά ο Πανιώνιος…»

Το ματς της 11ης αγωνιστικής είναι αυτό μεταξύ ΠΑΟΚ και Πανιωνίου. Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη δυναμικότητα των αντιπάλων, αλλά κατέστησε σαφές πως στόχος είναι η νίκη.

Μαρκόπουλος: «Παίζει πολύ καλά ο Πανιώνιος…»
«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που από τα αποτελέσματά της φαίνεται πόσο καλή είναι και παίζει πολύ καλά, ειδικά το τελευταίο διάστημα, με συνοχή και καλύτερη ψυχολογία», ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ (16:00, ΕΤ1) για το ματς του Σαββάτου και πρόσθεσε:

«Ο Πανιώνιος έχει γεμάτο ρόστερ, ένα κράμα νεαρών παικτών με ταλέντο και έμπειρων που βοηθούν πολύ. Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, το πρώτο μετά από ένα μεγάλο κενό. Ουσιαστικά είναι σαν να ξεκινά ένα νέο πρωτάθλημα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, όπως σε όλα τα παιχνίδια, να δείξουμε μέσα στο γήπεδο το καλό μας πρόσωπο, όπως κάναμε σε μία σημαντική σειρά αγώνων μέχρι τώρα και να διεκδικήσουμε ως το τέλος τη νίκη».

Ο φόργουορντ του «Δικεφάλου του Βορρά», Λεωνίδας Κασελάκης, είπε από τη δική του πλευρά:

«Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή και δυνατή ομάδα, με παίκτες πολύ επικίνδυνους, ειδικά εάν τους δώσεις δικαιώματα, θα κάνουν σίγουρα ζημιά. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτό που μας πει οι προπονητές μας, επικεντρώνοντας την προσπάθειά μας στο να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: