Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Σκόνδρας υπό προϋποθέσεις

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην «καίγεται» να αποκτήσει δεξιό οπισθοφύλακα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όμως αυτό δεν σημαίνει επουδενί πως στον Δικέφαλο δεν παρακολουθούν κάθε ποδοσφαιριστή που βρίσκεται είτε εντός είτε στον προθάλαμο της Εθνικής Ελλάδας.

Ένας από αυτούς τους ποδοσφαιριστές, είναι και ο Γιάννης Σκόνδρας, παρότι αυτό δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Όμως, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η περίπτωση του 22χρονου αρχηγού του Ατρομήτου, βρίσκεται στην ατζέντα των ανθρώπων του Δικεφάλου. Σε ότι αφορά τώρα τα δεδομένα της συγκεκριμένης υπόθεσης, έχουν ως εξής. Προτεραιότητα του ΠΑΟΚ σε ότι αφορά τη θέση στα δεξιά της άμυνας, είναι ο Λουκάς Βύντρα. Όμως, εφόσον ο τελευταίος δεν μείνει σύντομα ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, τότε ο ΠΑΟΚ δεν θα τον περιμένει… αιωνίως.

Από εκεί και πέρα, στον Ατρόμητο είναι «ζεστοί» στο να παραχωρήσουν τον Σκόνδρα, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος του 2014 και ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να το ανανεώσει. Εφόσον λοιπόν δεν «προχωρήσει» σύντομα η υπόθεση του Βύντρα, τότε ο Δικέφαλος θα κινηθεί για τον αρχηγό του Ατρόμητου μιας και επιπλέον ο Έτο δεν θα βρίσκεται στην Τούμπα τη νέα περίοδο, εφόσον βέβαια οι απαιτήσεις του συλλόγου του Περιστερίου κριθούν λογικές. Έως τώρα πάντως, αυτός που «καίγεται» να προχωρήσει το… deal είναι ο Ατρόμητος, ο οποίος διαρρέει ανεπισήμως πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική εκτός από χρήματα από τον ΠΑΟΚ, να αποκτήσει ως αντάλλαγμα και τον Αποστολόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: