Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ζητούν και τα ρέστα απ’ τον Μπόατενγκ!!

Ευθύνες και στον ίδιο τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ ρίχνουν οι άνθρωποι της Προ Πάτρια για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε στο φιλικό με τη Μίλαν.

Ζητούν και τα ρέστα απ’ τον Μπόατενγκ!
Ο τοπικός δήμαρχος –γνωστός για τις θέσεις τους κατά των μεταναστών- Τζίτζι Φαριόλι κατηγόρησε ευθέως τόσο τον ποδοσφαιριστή όσο και συμπαίκτες του στους «ροσονέρι», υποστηρίζοντας ότι με τη συμπεριφορά τους έβαλαν κι αυτοί το χεράκι τους.

«Ήταν λάθος κάποιων ηλίθιων στις εξέδρες αλλά ήταν λάθος και κάποιων επαγγελματιών που δεν ξέρουν πώς να κάνουν τη δουλειά τους. Αναφέρομαι στον διαιτητή και κάποιους παίκτες της Μίλαν! Αν ως επαγγελματίες έκαναν κανονικά τη δουλειά τους τότε δε θα γίνονταν όσα έγιναν και δε θα καταστρεφόταν ένα γιορτινό απόγευμα! Ο Μπόατενγκ κλώτσησε την μπάλα με 200 χλμ την ώρα προς έναν οπαδό στις εξέδρες... Είναι συμπεριφορά αυτή; Αν αυτό το έκανε σε οποιοδήποτε γήπεδο της Serie A θα είχε δει την κόκκινη κάρτα. Επίσης, αν του είχαν συμπεριφερθεί σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο όπως εδώ, δε θα αντιδρούσε έτσι και δε θα έφευγε η Μίλαν από το γήπεδο. Μόνο εδώ έγινε αυτό», τόνισε ο δήμαρχος.
Για το περιστατικό πάντως θα διεξαχθεί έρευνα από τις Αρχές.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: