Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Μπράμος: «Δεν κάναμε καλή αμυντική δουλειά»

Στην κακή αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Μάικ Μπράμος, μετά την ήττα από την Εφές Αναντολού στην Τουρκία.

Μπράμος: «Δεν κάναμε καλή αμυντική δουλειά»
Ο διεθνής περιφερειακός στάθηκε στη διαφορά που απέκτησαν από νωρίς οι Τούρκοι και στην έλλειψη ρυθμού των «πράσινων», ενώ δε θέλησε να σταθεί στην απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη, αν και τη χαρακτήρισε σημαντική. Τέλος, έστρεψε το βλέμμα του στο ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Πατρών.

Αναλυτικά: «Ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι και εμείς δεν μπήκαμε στον ρυθμό μας, αν και ο κόουτς μας είχε προειδοποιήσει. Πήραν από την αρχή προβάδισμα και διαφορά και εμείς δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι.

Ο Διαμαντίδης είναι πολύ σημαντικός παίκτης και η απουσία του είναι μεγάλη. Όμως, δεν ευθύνεται μόνο η απουσία του Δημήτρη για την ήττα μας. Δεν είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και γι’ αυτό χάσαμε.

Ο κόουτς μας έχει πει πως πρέπει να ξεχνάμε άμεσα τις ήττες και να στρέψουμε την προσοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου, μέσα από τις νίκες, θα βρούμε τον ρυθμό μας και θα επιστρέψουμε δυνατοί στην Ευρώπη για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: