Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ζουρνατζίδης: «Επέλεξε λάθος δρόμο ο Μαγκράθ»

Ο μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την υπόθεση του Μαγκράθ.

Για την υπόθεση Μαγκράθ και αν ταλαιπωρεί τον ΠΑΟΚ:

«Αυτό είναι βέβαιο , το αγωνιστικό κομμάτι ταλαιπωρείτε αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μια φημολογία από κάποιους ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κρατήσει τους παίκτες του, δεν έχει σχέση αυτή η περίπτωση με τις άλλες. Το συμβόλαιο του Μαγκράθ ήταν καλυμμένο μέχρι και την τελευταία στιγμή και την θεωρώ ανόητη την πράξη του και του ατζέντη του. Αυτός βρίσκεται σε δύσκολη θέση».

Για το αν ζήτησαν κάποια χρήματα από τη Ζαλγκίρις:

«Δεν ζητήσαμε τίποτα. Εμείς απλά κάναμε γνωστό στην FIBA και τη Ζαλγκίρις ότι θα εξακολουθήσουμε την έννομη πράξη. Είπαμε στη Ζαλγκίρις ότι για να πάρουν τον παίκτη πρέπει να έρθουν σ? εμάς. Είναι βέβαιο ότι υπάρχουν πιέσεις αλλά πρέπει να υπάρξει συμβιβασμός».


Για τον Μαγκράθ:

«Ήταν βασικότατος και εκεί ήταν η έκπληξη μας. Το συμβόλαιό του ήταν οικονομικά τακτοποιημένο. Εγώ του είχα πει το καλοκαίρι όταν ήρθε πως αν η κατάσταση στον ΠΑΟΚ δεν είναι εντάξει δε θα μπορέσουμε να τον κρατήσουμε. Ο ίδιος επέλεξε έναν λάθος δρόμο».

Για το αν θα γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση:

«Εμείς θα προσπαθήσουμε να «περιφρουρήσουμε» τα καλά στοιχειά της ομάδας. Αν τα παιδιά καταφέρουν να έχουν τα ίδια αποτελέσματα χωρίς τον Μαγκράθ θα το δούμε. Θα θέλαμε να ενισχυθούμε με κάποιον τρόπο. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, οικονομική εξυγίανση και η δημιουργία μιας ομάδας που θα αποτελείτε από νέους έλληνες παίκτες».


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: