Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΟΦΗ!

Την ευκαιρία να μιλήσουν για διάφορα θέματα που απασχολούν τον ΟΦΗ είχαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας στην συνεδρίαση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (14/2).

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΟΦΗ
Με διευρυμένη σύνθεση έγινε το βράδυ της Πέμπτης (14/2) το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΦΗ με τα μέλη του να αποφασίζουν να γίνει άνοιγμα γραφείων της ΠΑΕ στις Μοίρες, προκειμένου να προσεγγιστούν οι αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς. Εκεί όποιες ενέργειες γίνουν θα γίνουν υπό το βλέμμα του νέου μέλους του Δ.Σ, Γιάννη Φασομυτάκη.

Παράλληλα, συγκροτήθηκε επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του ΟΦΗ, όπως είναι οι Μανουσάκης και Τουγλής, η οποία θα προχωρήσει σε οριστική έγγραφη συμφωνία με τον Ερασιτέχνη για τις οφειλές που υπάρχουν προς αυτόν.

Επίσης, το «παρών» στην μπουτίκ της ομάδας έδωσαν οι Αλέξης Περογαμβράκης, Ανδρέας Λαμπρόπουλος και Θανάσης Παπάζογλου, οι οποίοι χάρισαν πολλά αυτόγραφά σε μικρούς και μεγάλους οπαδούς της ομάδας.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: